Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
sambata, 21 septembrie 2019
retete culinare

inapoi la Retete traditionale romanesti

Rulada de cascaval - retete culinare

Rulada de cascaval  -  Retete traditionale romanesti

INGREDIENTE:

350 g cascaval
100 g unt
100 g faina
5 oua
smanatana pentru servire
PREPARARE:

Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca galbenusurile de oua cu faina si untul. Daca
cascavalul nu este sarat se adauga putina sare sau Delikat. Se adauga 250 de grame din
cascavalul ras. Albusurile de oua se bat spuma si se adauga la compozitie.Se poate servi atat
calda cat si rece. Se serveste cu smantana.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

45 minute
 

COMENTARII:

profil    MUNTEANU LUIZA (joi, 27 decembrie 2007)profil rezervatCRED CA RETETA NU ESTE COMPLETA!!! CUM SE GATESTE????


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)