Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
miercuri, 18 septembrie 2019
retete culinare

inapoi la Retete traditionale romanesti

Tocin - retete culinare

Tocin  -  Retete traditionale romanesti

INGREDIENTE:

2 kg de cartofi
o lingura de sare
2 oua
un pumn de branza de burduf
untura de porc
citeva linguri de smintina
PREPARARE:

Se iau cartofii, se curata si se rad pe razatoarea cu dintii cei mai mici (trebuie sa devina o
pasta).
Se pune sarea, ouale si se amesteca bine.
Se ia un pumn de branza de la burduf si se amesteca deasemenea in pasta rezultata.
Se toarna pasta intr-o tava unsa cu untura de porc (de preferinta cu gust de afumatura) si se da
la cuptor la foc mijlociu. Se lasa acolo pana capata o coaja maronie-aurie.
Se scoate, se unge pe deasupra cu cateva linguri de smantana, se taie si se serveste cat e cald.
Doamne fereste sa se raceasca, ca ati muncit degeaba!

(Liviu Giosan ot Vama, Giudetul Câmpulungului)
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

 

COMENTARII:

profil    sasasadfg (luni, 17 martie 2008)profil rezervatmmmm,suna bine!


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)