Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)

https://www.meme.ro/fata/16168

Sex, Vârstă: Fata, 64 ani

Locaţie: Pitesti

Stare relaţie: Divorţat(ă)

Corp, Înălţime: Normal, 1.55 m

Culoare Păr, Ochii: Negru, Căprui

Fumător: Nu

Consum alcool: Ocazional

Membru din: 16 mai 2007

Meme Rank

1236 puncte (21+ / 1-) Rank: 56,182

Statusul meu

Vizualizări profil: 9.985Offline (din 01.03.2013, 20:05)

Votează-mă

1.236

Avatarul de stare

Despre mine

putin cam distrata, putin cam visatoare, ... putin cam ciudata

Ce caut eu pe Meme

prieteni

Interese

sa invat din toate cate sunt in jurul meu, cate putin macar...

Ocupaţie

domeniu tehnic

Comentarii

necompletat

Adaugă comentariu

Doar utilizatorii autentificaţi pot adăuga comentarii. Accesează contul tău sau înregistrează-te!

Comentarii la profil - Nineta27

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Vineri, 1 martie 2013, ora 09:47

O ZI SUPERBĂ ÎŢI DORESC SĂ AI AZI DE MĂRŢIŞOR

Îti doresc ca tu să te poţi bucura de sosirea Primăverii
să-ţi fie calea pavată cu petale de flori şi drumul mărginit de dragoste ,
să-ţi fie sufletul inundat de iubire şi din ochii să-ţi răsară fericirea ,
să porţi în inimă al dragostei fior în loc de mărţişor şi nici când să nu
ştii ce-i supărarea şi nefericirea , iar viaţa ta să fie veşnic cântec de amor .
Umil mă plec şi te salut şi-ţi dau drept mărţişor al meu gând bun şi frumos
de prietenie şi cel mai mare şi minunat buchet de ghiocei virtuali din lume şi un sincer

LA MULŢI ANI !

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Vineri, 22 februarie 2013, ora 11:04

UN WEEKEND DE BASM SĂ AI

Suntem atât de mici şi totuşi atât de minunaţi în acest univers. Ne dăm atâta importanţă şi căutăm mereu ceva care să ne ducă mai sus, uitând să ne întrebăm ce căutăm de fapt? Am ajuns să ne înstrăinăm unii de alţii, crezând că suntem separaţi, că e inutil să ne pese de celălalt sau că celălalat nu are cum să fie afectat de acţiunile noastre. Ne-am construit ziduri în jurul fiinţei noastre şi nu lăsăm să se apropie decât pe cine consideră mintea noastră că merită. Nu deschidem fereastra acestei cetăţi şi nici măcar nu ne gândim oare cum ar fi… cum ar fi dacă am evada din propriul ego pe care l-am construit şi întărit cu atâta perseverenţă în timp?
Cum ar fi dacă ne-am hotărî să renunţăm la tot ce am crezut că reprezintă propriul adevăr? Cum ar fi dacă ne-am da drumul şi am răspunde cu iubire la prostie sau ignoranţă? Cum ar fi dacă în loc să aşteptăm să primim de la ceilalţi am fi noi cei care dăruim? Cum ar fi dacă nu am mai avea aşteptări ca celălalt să se comporte într-un anumit fel? Şi cum ar fi dacă ne-am privi mai des în ochi, dacă ne-am îngădui să ne simţim unul pe celălalt?
A venit vremea să apelăm la un limbaj universal şi anume limbajul iubirii. Uită-te în jur cu inima şi observă că zâmbetul, îmbrăţişarea nu ţin cont de rasă sau de alte criterii, aşa cum ploaia nu ţine cont de ceea ce atinge în căderea ei. Când zâmbeşti nu mai contează nici trecutul nici viitorul, nici ce a fost şi nici ce ar putea să fie.
Când îmbrăţişezi, două inimi se ating la nivelul cel mai profund. Nu mai e nevoie de cuvinte. Când vorbeşti limbajul iubirii îţi dai seama cât de preţios este acest dar numit Viaţă şi cât de norocos eşti că îl trăieşti aici şi acum.
Aminteşte-ţi cine eşti, dă la o parte perdeaua de frică şi ieşi din zidurile reci şi întunecoase pe care ţi le-ai construit în jurul a ceea ce eşti tu cu adevărat. Numai prin limbajul iubirii vom reuşi să construim ceva cu adevărat valoros, pentru că adevărata valoare e dată întotdeauna din iubire. Ce poate fi mai valoros decât viaţa? Din ego sau ură nu se naşte nicio formă de viaţă şi nici valoare. În limbajul iubirii colaborezi cu ceilalţi, nu concurezi. În limbajul iubirii laşi lucrurile să curgă, nu le forţezi să se întâmple. În limbajul iubirii te deschizi şi îţi asumi riscuri, nu te ascunzi în cochilia interioară. În acest limbaj nu arăţi cu degetul spre celălalt pentru că ştii că celelalte patru sunt îndreptate înspre tine. În limbajul iubirii arătăm mai mult prin fapte şi vorbim mai puţin, doar atunci când avem ceva de spus şi nu doar ca să spunem ceva. Doar folosind acest limbaj înţelegem cine suntem şi ce avem de făcut pe această planetă pe care o vizităm încă o perioadă, câţiva ani, luni sau poate zile. Trăieşte fiecare bătaie a inimii tale, pentru că nu ştii niciodată când va fi ultima. Trăieşte-o la unison cu celelalte inimi, altfel ce farmec ar avea viaţa?Căci inima nu cunoaşte decât o singură formă de comunicare- limbajul iubirii. Tu cât de bine mai cunoşti acest limbaj al iubirii, cât de mult experienţele vieţii tale te-au făcut să-l uiţi?

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Miercuri, 20 februarie 2013, ora 10:08

TU EŞTI RĂSPUNSUL IUBIRII

Singur este trupul meu astă seară,
Unde eşti tu îngeraşul meu frumos?
Căci dorul de tine rău mă doboară,
Când noaptea se aşterne din cosmos.

În fiece noapte a vieţi-mi pustii,
Tu eşti infinitul sufletului meu
Şi te doresc,tu eşti regina vieţii,
Închid ochii si-l rog pe Dumnezeu

Căci într-o zi să fim uniţi pe veci,
Este greu,dar te mai aştept o viaţă.
Tu eşti certitudinea viitorului deci,
Eşti aproape ,mă săruţi ca niciodată.

Uşor,uşor aluneci către pieptul meu,
Când te ating,oh! simt un fior plăcut.
Întins lângă tine mă simt ca un zeu,
Închid ochii şi simt universul tăcut.

Furtuna din mine nu se mai potoleşte,
Inima mea este în căutarea dragostei.
Buzele mele încep să tremure fireşte,
Aud bataile inimii ca nişte clopoţei.

Plăcut sărutul tău de foc le-a atins,
Te strâng în braţe,simt a ta dorinţă.
Ele se lipesc se sărută, dor nestins,
Nu vreau ca să mai ştim de suferinţă.

Simţim amandoi iubire, este vis frumos,
Asta înseamnă ca să iubeşti înflăcărat.
Ne este foame de noi, este preafrumos,
Tu eşti tot ce mi-am dorit cu adevărat.

Visez clipa când sunt alături de tine,
Ne dezvelim sufletele dornice de iubire
Şi freamat de dorinţă,nu mă pot abţine,
Te ţin în inima mea mereu cu sfinţire .

Dacă ai şti cât de greu fără tine este,
vreau să-ţi spun decât atat ,te iubesc.
Nici marea zbuciumată azi nu mă opreşte,
Eşti singurul motiv pentru care trăiesc.

Greu mai trec peste zilele când nu eşti,
Viaţa mea este precum o boabă de nisip.
Ce curge în clepsidra cea fără de veşti,
Tu-mi eşti răspunsul iubirii şi-al ei chip.

Nicicând nu e tarziu să iubeşti cu adevărat
Şi ştii că cineva iubire pe veci ţi-a jurat.

Kosta korsaru-good man

O ZI SUPERBĂ ÎŢI DORESC SĂ AI

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Joi, 14 februarie 2013, ora 11:33

O ZI MINUNATĂ ÎŢI DORESC SĂ AI

Într-o dimineaţă mergând pe stradă, m-am uitat mai bine în jur. Aveam şi eu o direcţie dar nu mă grăbeam pentru că am vrut să savurez călătoria. Treceau maşini în viteză, frânând uneori, tăind calea altei maşini alteori, trecând aproape peste pietonii de pe zebra ca să ajungă la timp, undeva. Grabă, nervi, sperieturi, furie.
Şi m-am întrebat: "Oare în viaţa noastră ne grăbim să ajungem? Oare, în viaţa noastră nu am întârziat deja foarte mult? Ne grăbim vreodată să trăim fericiţi şi împliniţi? Sau am făcut un compromis cu viaţă că, de data asta, doar să supravieţuim? " Ne luăm costumul de pe umeraş şi ni se pare că avem o identitate. Ni se pare că ne împământenim odată cu pantofii, cu poşeta, cu funcţia noastră. Când am reuşit să ne împărţim viaţa atât de clar între serviciu şi restul timpului? Când a devenit atât de important să câştigăm, să ajungem la un serviciu, încălcându-ne umanitatea? Când am devenit două personaje, cel care merge la serviciu cu toate frustrarea, grabă, nervii, sila, compromisul şi cel care în timpul liber donează 2 euro prin sms pentru o cauză nobilă, plantează un copac, se bucura de o floare, de cei dragi s.a.m.d.? Când a avut loc această negociere la care noi am ales să fim cel care munceşte, cea care are o funcţie, o responsabilitate faţă de un sistem, de o organizaţie, şi nu faţă de sine? Tot astăzi, trecând pe lângă o bancă prin parc, un cerşetor tocmai de trezise. Dormise pe bancă. S-a pipăit ca şi cum a vrut să controleze dacă supravieţuise nopţii. S-a scuturat şi s-a ridicat cu un surâs pe faţă. A fost singura persoană pe care am văzut-o că zâmbea în toată călătoriră mea de 30 de minute printre maşini scumpe, oameni bine îmbrăcaţi, la modă, clădiri impozante şi cochete. Şi nu am putut să mă întreb: "Cine este mai fericit? Acest cerşetor care supravieţuieşte fiecărei zile şi nopţi sau noi, care trăim confortabil înconjuraţi de lucruri, dar am uitat să zâmbim când ne trezim dimineaţa? Când am uitat să mulţumim pentru o nouă zi? Când am confundat prima dată bucuria cu posesia, fericirea cu poza dintr-o vacanţă scumpă, umanitatea cu manipularea, zâmbetul cu complezenţa?" Suntem înconjuraţi de false valori, uitând că cea mai mare valoare suntem noi, goi-goluti! Că fără viaţă care curge prin venele noastre şi peste tot în natură, toate bunurile şi lucrurile nu ar avea rost. Că supravieţuirea nu-l onorează pe om, chiar dacă asta înseamnă să supravieţuieşti înconjurat de funcţii şi averi. Trăim în frică să pierdem această supravieţuire luxoasă, şi, de multe ori, începem să trăim doar când viaţa ni le ia înapoi. Eu consider că aceasta este cea mai mare formă de libertate: de a da viaţa vieţii tale, nu de a plăti cu viaţa lucruri fără viaţă!

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Luni, 11 februarie 2013, ora 11:47

Râzând, rişti să pari nebun, plângând, rişti să pari sentimental, întinzând o mână cuiva, rişti să te implici, arătându-ţi sentimentele, rişti să te arăţi pe tine însuţi, vorbind în faţa mulţimii despre ideile şi visurile tale, rişti să te pierzi, iubind, rişti să nu fii iubit la rândul tău, trăind, rişti să mori, sperând, rişti să disperi, încercând măcar, rişti să dai greş. Dar dacă nu rişti nimic, nu faci nimic, nu ai nimic, nu eşti nimic fără DRAGOSTE...
Ce-nseamnă iubirea, raţiunea, iertarea, respectul de sine, credinţa, speranţa? Dacă nu ştim,va trebui să învăţam!…Deoarece dacă nu ne vindecăm interiorul,dacă nu facem un pic curăţenie spirituală,nu vom reuşi să înţelegem…acele lucruri care,nu pot fi descrise în cuvinte…ci doar simţite şi înţelese tacit!
Frumuseţea fizică e trecătoare, dar frumuseţea minţii, bogăţia spiritului şi căldura acestuia nu se pierd niciodată, ci cresc cu anii,,,,
Sufletul este veşnic, ambalajul piere atât de uşor......
Fericirea există oriunde, doar că nu-i dai atenţie. Uită-te împrejur şi vei vedea că fiecare clipă, fiecare zi şi noapte sunt unice. Ascultă glasul vieţii, ascultă cum loveşte apusul de soare pământul, ascultă norii cum plâng, ascultă aerul cum trece pe lângă chipul tău, ascultă apa susurând şi iarba crescând şi vei vedea că totul are un rost şi merită să încerci şi să îndrăzneşti să fii fericită.
Învata să alungi lacrima cu un zâmbet chiar şi atunci când te doare,învaţă să suferi,să iubeşti,să ierţi căci numai aşa vei fi fericită.
Învaţă să treci cu folos prin viaţă,iar pe unde treci să dăruieşti oamenilor : SPERANŢĂ ŞI IUBIRE
Când viaţa te doboară, să cazi cu fruntea sus…
Când viaţa e tăcere, tu spune ce-ai de spus …
Când lumea te urăşte, fii gata să iubeşti…
Când fericirea-i scumpă, fii gata s-o plăteşti
Când zilele ţi-s negre, fii tu lumina lor …
Când prietenii te lasă, fii prieten tuturor
Când toţi din jur te fură, să nu-ţi fure mândria …
Când tot în jur e haos, să fii tu armonia
Orice ai pierde-n viaţă, să nu îţi pierzi speranţa…
Învaţă zi de zi, să îţi preţuieşti VIAŢA .
Viaţa e vis, dar un vis te poate costa viaţa.

O SĂPTĂMÂNĂ SUPERBĂ SĂ AI

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Vineri, 8 februarie 2013, ora 10:20

UN WEEKEND DE VIS ÎŢI DORESC SĂ AI

Am să mă-ntorc odată

Mi-ai rănit sufletul şi inima-mi plânge,
Mi-ai dat speranţă de iubire şi ai fugit.
Dar ştiu acum ,ţi-ai răs de mine şi-mi ajumge,
Căci am văzut că totu-i joc nemărginit.

Nebun , ori prost ori orb de-a ta iubire,
Eu te-am crezut când îmi spuneai că mă iubeşti
Şi te iubeam ,te adoram fără de ştire,
Dar tu m-ai păcălit , şi-acuma unde eşti ?

Te-ai întors în lumea ta vidă şi rece
Şi mai lăsat plângând şi suspinând de dor.
Aş vrea să ştii că a mea iubire nu va trece,
Te voi iubi mereu ;cu tine-n gând aş vrea să mor.

Eternitatea morţii nu mă sperie deloc,
Căci mult mai greu îmi este fără tine.
Chiar de nu mai iubit şi-a fost numai un joc,
Un joc stupid şi rece pentru mine.

Aş vrea să ştii , te voi veghea din cer,
Te voi iubi la fel şi te voi apăra de rele.
Înger păzitor voi fi şi nimic nu am să-ţi cer,
Am să cobor seara-n casa ta pe-o rază de la stele.

Şi Soarele şi Luna le voi culege de pe cer,
Şi-am să-ţi împletesc din raza lor cununa.
Când am să vin iar pe pământ ca să te cer,
Să-mi fi a mea mireasă, pentru totdeauna.Când avem în faţa ochilor dragostea adevărata ,nu ne dăm seama niciodată...
Şi deziluziile îşi au rostul lor în viaţă, te trezesc din visare...

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Joi, 7 februarie 2013, ora 10:50

O zi excelentă să ai

Ghid pentru cine îşi doreşte un nou început

Ai suferit destul, a sosit timpul să te ridici şi să porneşti la drum. şterge-ţi lacrimile, scutură-te de praful trecutului şi începe să-ţi faci bagajele. Dacă ai reţineri aminteşte-ţi că momentul prezent e tot ce contează pentru că de acest moment depinde viitorul tău.
Limpezeşte-ţi mintea de la atâtea gânduri de durere, spală-ţi ochii ca să te asiguri că vei vedea mai bine şi mai clar de acum înainte. Pune în bagajul tău lecţiile învăţate din experienţele trecutului, încredere în tine, dorinţa de a cunoaşte şi de a te cunoaşte. De asemenea nu uita să adaugi puţină credinţă şi să porneşti la drum convinsă că totul se întâmplă aşa cum e mai bine pentru tine.
După ce ai împachetat, poţi să-i laşi un bilet suferinţei tale din trecut, mulţumeşte-i pentru lecţia pe care tocmai ţi-a dat-o şi lasă detaşarea să-şi facă datoria, o laşi pe mâini bune . De asemenea, înainte să păşeşti pe pragul casei ar fi bine să arunci o privire în oglindă pentru a-ţi aminti de această imagine peste câţiva ani. Dacă te-ai uitat în oglindă şi ai văzut o faţă obosită, brăzdată de lacrimi, cu cearcăne şi ochii înroşiţi, ce aştepţi? zâmbeşte! Nu, nu începe iar să-ţi plângi de milă.
Ai ieşit afară în stradă, simţi cum frica devine una cu frigul dimineţii şi îţi pătrunde în oase… „Oare ce va fi? Încotro mă îndrept? Ce m-a apucat? Poate era mai bine dacă rămâneam unde eram, poate m-ar fi ajutat cineva, poate aş fi putut să îndrept…” Bla bla, te vor năpădi gândurile contradictorii şi dacă le vei permite îţi vor întoarce sufletul pe toate părţile. Stai puţin…tu controlezi gândurile sau ele pe tine? Chiar crezi tot ceea ce îţi spun gândurile? Lasă-le să bolborosească dacă asta vor, tu eşti aici şi acum, pe un nou drum.
Eşti afară, pe stradă, simte aerul. Inspiră, expiră…simte respiraţia cum pătrunde prin toată fiinţa ta ca un vânt care vesteşte primăvara. O simplă respiraţie făcută de câteva ori într-un mod profund limpezeşte apa tulbure din minte şi te înnoieşte. Simte-ţi corpul, un miracol cu care ai fost înzestrat.
Priveşte în jurul tău, priveşte oamenii care trec pe lângă tine. Simţi că trăieşti? Nu e o minune? Nu uita să-ţi ridici privirea spre cer ori de câte ori ai tendinţa să-ţi apleci capul.
Nu contează atât de mult ce va fi, important este ceea vei deveni în urma acestei noi experienţe şi ceea ce vei învăţa din ea. Curaj! Viaţa te aşteaptă cu nerăbdare să o descoperi. O mulţime de oameni minunaţi aşteaptă să-i cunoşti. Dragostea te aşteaptă s-o trăieşti. A sosit timpul să trăieşti cu adevărat!
Ai ajuns în Gara Noului Început. În orice tren te vei urca te va duce pe un drum necunoscut, dar tu îi stabileşti destinaţia. Bucură-te de călătorie, tot ceea ce a fost sau ai fost a rămâne în urmă, eşti liberă! Închide ochii.

….Ai ajuns? Bine ai venit în Viaţa ta!

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Luni, 4 februarie 2013, ora 14:07

Cum să simţim din nou că trăim?

Ştiu că este o întrebare stranie, dar nu cred că este vreo persoană care să nu fi avut parte în viaţă de acele momente în care inima bate mai repede, mai puternic, când timpul parcă zboară, iar în interiorul nostru se aprinde o flacără ce ne face să ne simţim cu adevărat vii. Să simţim că trăim.
Nu ştiu cum este cazul tău, dar privind în jurul meu, observ că tot mai puţini dintre noi şi tot mai rar avem parte de astfel de momente. Cel mai adesea ne trăim viaţa pe autopilot, într-o rutină zilnică, aşteptând doar să mai scăpăm şi de această zi, de responsabilităţile şi neplăcerile ei, de oboseală şi de stres.
CUM SĂ SIMŢIM DIN NOU CĂ TRĂIM?
Cum să simţim din nou pasiune, entuziasm, cum să ne simţim inima pulsând energie nu abia bătând în piept, cum să radiem bună-dispoziţie în jur, cum să lăsăm iubirea, bunătatea, înţelegerea şi compasiunea să ne modeleze. Cum e să nu mai fim apatici, bosumflaţi, nemulţumiţi, dezorientaţi, speriaţi, singuri şi trişti?
CÂND SIMŢI CĂ TRECE VIAŢA PE LÂNGĂ TINE?
Viaţa te copleşeşte…
Ai parte de necazuri, greutăţi, încercări care depăşesc puterile şi abilităţile tale
Aloci exagerat de mult timp şi energie pentru lucruri lipsite de importaţă. Amâni lucrurile importante până devin presante sau de nerezolvat
Eşti mult prea stresată şi extenuată, şi nu faci nimic, nu iei nici o măsură în acest sens
Nu mai găseşti loc în viaţa ta pentru ceea ce îţi doreşti, te chinui să faci faţă la ceea ce viaţa îţi pregăteşte.
Nu te ştii organizată, capul tău e un haos
Nu există un echilibru între viaţa personală, familială, profesională
Eşti prea egoistă, ceea ce duce la tensiuni în relaţiile cu cei din jur. Sau dimpotrivă, eşti prea preocupată cu problemele altora în detrimentul alor tale, ceea te face mereu nemulţumită de tine şi rezultatele tale
Îţi propui ţeluri prea înalte în comparaţie cu abilităţile tale şi situaţia ta actuală, ceea ce pune multă presiune pe umerii tăi şi în final se transformă în deziluzii.
Prezentul tău e prea ocupat cu problemele nerezolvate ale trecutului şi/sau planurile de viitor
Gândeşti prea mult, acţionezi prea puţin sau invers, acţionezi fără să gândeşti deloc înainte
Nu te dezvolţi, nu îţi exploatezi potenţialul pentru a putea face faţă cerinţelor în continuă creştere
Nu ai răbdare, vrei ca totul să se întâmple mai repede
Faci compromisuri care nu te lasă să dormi noaptea
Te apuci de multe lucruri şi nu le duci la bun sfârşit.
Faci prea multe lucruri odată
Nu ştii să iei deciziile sau le iei foarte greu. Îţi ia foarte mult timp sa te hotărăşti. Ai mereu nevoie de părerea şi aprobarea celorlalţi pentru a stabili ceea ce-ţi doreşti.
Nu-ţi găseşti locul…
Nu te cunoşti, nu ştii ce vrei, de ce eşti capabilă
Nu te simţi utilă, apreciată
Nu ai încredere în tine
Te simţi marginalizată, exploatată, folosită
Emoţiile pun stăpânire pe tine, sau dimpotrivă, le înăbuşi pentru a evita să le faci faţă
Faci majoritatea lucrurilor fără să ai o pasiune pentru ele, le faci din obligaţie, doar pentru că trebuie.
Când îţi doreşti ceva foarte tare nu ştii cum să obţii acel lucru sau nu faci ce trebuie pentru a-l obţine, fiind mereu frustrată din cauza nereuşitelor tale.
Nu ai o viziune pentru viitor
Nu-ţi permiţi să te exprimi, să fii tu însuţi. Te controlezi mereu.
Te preocupă prea mult ce fac alţii, ce cred alţii, nu-ţi trăieşti viaţa ta, ci practic pe a altora
Cauţi perfecţiune şi vezi mereu imperfecţiunea din jur
Îţi construieşti o lume a ta interioară şi te rupi de lumea reală
Ai prea multe aşteptări de la tine şi de la cei din jur
Te simţi bine în rolul de victimă, nu-ţi asumi responsabilităţi pentru propria viaţă.
Acestea fiind zise, revin la întrebarea mea pentru tine, ce am putea face să simţim din nou că trăim, nu doar supravieţuim ? Care este părerea ta ?

O ZI BINECUVÂNTATĂ ASĂ AI

Avatar Maia
Maia a scris: Luni, 4 februarie 2013, ora 03:27

Buna dimineata
Cand lumea te intreaba ce faci...de fapt, nu ii intereseaza. Doar poarta o conversatie. Iar tu trebuie sa raspunzi cu un "bine" si cu un zambet pe fata. Nu au rabdare sa le explici cum stau lucrurile de fapt.
Un inceput de saptamana minunat! Numai bine!

Avatar Maia
Maia a scris: Duminica, 3 februarie 2013, ora 09:23

Buna
"Nu am zis ca vreau sa fi ca inainte. Nici eu nu sunt ca inainte si imi dau seama de asta. Eu am murit in inima ta, prezentul e ingropat in sufletul tau si trecutul e de negasit."
O dimineata frumoasa! Numai bine!

Avatar Maia
Maia a scris: Vineri, 1 februarie 2013, ora 03:56

Buna dimineata!
La un moment dat, tot ajung un cod de bare, tot imi pun sufletul intr-o poezie si mi-l vand desi am spus ca n-o mai fac. Stiti cum fac artistii? Isi pun framantarile pe album si le impart cu noi. Uneori nu le intelegem, alteori ne-am fi dorit sa n-o facem.
O dimineata frumoasa! Numai bine!

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Miercuri, 30 ianuarie 2013, ora 10:19

SĂRUT MÂINILE , O ZI SUPERBĂ SĂ AI

CE ESTE MAI FRUMOS ?

Ce este mai frumos decât să te îndrăgosteşti ?
Ce este mai fumos decât să fi iubit şi să iubeşti?
Ce este mai frumos decât să vezi peisaje superbe ?
Ce este mai frumos decât să asculţi la radio cântecul favorit?
Ce este mai frumos decât să adormi cu iubita în gând ?
Ce este mai frumos decât să te trezeşti cu iubita în gând ?
Ce este mai fumos decât să adormi ascultând sunetul ploii ?
Ce este mai frumos decât să râzi pur şi simplu de tine ?
Ce este mai frumos decât să râzi fără vreun motiv anume ?
Ce este mai fumos decât să te relaxezi printre prieteni?
Ce este mai frumos decât să te trezeşti în mijlocul nopţii şi să-ţi dai seama că mai ai câteva ore bune de somn?
Ce este mai frumos decât să priveşti un răsărit de Soare ?
Ce este mai fumos decât să priveşti un apus de Soare ?
Ce este mai frumos decât să primeşti şi să dai primul sărut ?
Ce este mai fumos decât să vezi fericite persoanele la care ţii ?
Ce este mai frumos decât să porţi lănţişorul persoanei iubite şi încă să-i simţi parfumul ?
Ce este mai frumos decât să simţi fluturi în stomac când vezi persoana iubită ?
Ce este mai fumos decât să simţi şi să trăieşti frumos?
Ce este mai frumos decât să dăruieşti iubitei o floare ?
Ce este mai frumos decât să iubeşti toate florile pământului?
Ce este mai frumos decât să o faci pe cea dragă ţie fericită ?
Ce este mai fumos decât să îi spui iubtei că este ceva special în viaţa ta ?
Ce este mai frumos decât să îi spui iubitei că fără ea nu poţi trăi ?
Ce este mai frumos decât să îi spui iubitei că este viaţa ta ?
Ce este mai frumos decât să primeşti tot atâta iubire câtă dai ?
Ce este mai frumos decât să vezi pomii înfloriţi Primăvara?
Ce este mai fumos decât să vezi zâmbetul unui copil ?
Ce este mai frumos decât să vezi zi de zi zâmbetul iubitei ?
Ce este mai frumos decât să IUBEŞTI ?
Sunt atât de multe lucruri frumoase pe lume pe care mulţi oameni nu le ştiu vedea,
sau le ignora pentru ca au impresia ca nu sunt importante , dar ei nu stiu si nu vad
că cel mai mic şi neânsemnat ( aparent ) lucru are frumuseţea lui.
Şi toate aceste lucruri frumoase le poţi vedea dacă ai sufletul plin de iubire,
aşa că nu uitaţi să iubiţi , nu uitaţi să îi spuneţi iubitei /iubitului zi de zi: TE IUBESC!
Viaţa fără dragoste este o umbră a lucrurilor care ar putea fi.

Avatar Maia
Maia a scris: Sambata, 26 ianuarie 2013, ora 22:46

Buna
" Rememorez zambetul lui sexi, si ochii lui verzi incarcati de dorinta. Imi saruta usor buzele, obrazul, gatul si coboara incet incet spre abdomen. Si-a ridicat privirea, se uita fix in ochii mei, ma simt aiurea, dar intr-un mod ciudat. Ii sarut buzele, ii iau mana si-mi impletesc degetele cu ale lui, il indrept spre pat, ma asez usor peste el...buzele mele ii ating gatul. El inchide ochii si-mi saruta fruntea. Ma mut cu o treapta mai sus, langa el. Imi place jocul nostru: eu il ispitesc, el ma vrea, eu il provoc, el ma adulmeca. Inchid ochii si-i simt respiratia. Nu e regulata. Dorinta lui arzatoare de a ma avea pentru totdeauna ma face sa ma simt din ce in ce mai bine. Incep insa sa tremur iar el ma strange in brate cu putere si-mi sopteste usor la ureche "Doar linisteste-te!"."
Un wekeend minunat! Numai bine!

Avatar Maia
Maia a scris: Vineri, 25 ianuarie 2013, ora 22:40

Buna
" Rememorez zambetul lui sexi, si ochii lui verzi incarcati de dorinta. Imi saruta usor buzele, obrazul, gatul si coboara incet incet spre abdomen. Si-a ridicat privirea, se uita fix in ochii mei, ma simt aiurea, dar intr-un mod ciudat. Ii sarut buzele, ii iau mana si-mi impletesc degetele cu ale lui, il indrept spre pat, ma asez usor peste el...buzele mele ii ating gatul. El inchide ochii si-mi saruta fruntea. Ma mut cu o treapta mai sus, langa el. Imi place jocul nostru: eu il ispitesc, el ma vrea, eu il provoc, el ma adulmeca. Inchid ochii si-i simt respiratia. Nu e regulata. Dorinta lui arzatoare de a ma avea pentru totdeauna ma face sa ma simt din ce in ce mai bine. Incep insa sa tremur iar el ma strange in brate cu putere si-mi sopteste usor la ureche "Doar linisteste-te!"."
Un wekeend minunat! Numai bine!

Avatar Maia
Maia a scris: Joi, 24 ianuarie 2013, ora 23:08

Nineta
"Nu vreau decat sa-mi corectez personalitatea, sa-mi dezvalui identitatea si sa ma cunoasca toti pentru ceea ce sunt, nu pentru umbra care par a fi. Vreau sa devin o EU mai buna si intre timp ma lupt cu timpul, ma lupt chiar si sa fiu aici, sa mai gandesc, sa mai scriu, sa mai traiesc. Fragilitatea si indisciplina imi sunt insa aprigi dusmani in lupta mea continua"...
O noapte linistita!

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Joi, 24 ianuarie 2013, ora 10:31

O ZI CA UN VIS FRUMOS SĂ AI

Răbdarea lucrează cu timpul. Cu trecerea timpului, tot ce ai trăit, chiar şi clipele cele mai dificile, pot deveni o sursă de împlinire şi bucurie. Nimic nu apare din nimic, totul are un sens, dar tu trebuie să-l găseşti. În clipa în care tăieşti o suferinţă de orice natură ar fi, gândul tău nu tebuie să rămână fixat asupra ei, legat de ea! Proiectează-l în viitor spunându-ţi că în curând vei uita ceea ce ţi-a pricinuit rău, sau, dacă este imposibil să îl uiţi, îl vei vedea sub o altă formă. Atunci când ştii cât se poti modifica stările noastre interioare cu trecerea timpului, suporţi mai uşor multe lucruri .

Avatar Maia
Maia a scris: Miercuri, 23 ianuarie 2013, ora 21:25

Nineta
"Lacrimi de sange or sa curga atunci cand o sa ma trezesc din visarea unei lumi pe care o astept de cativa ani. Fetita dinlauntrul meu pe care voi toti vreti sa o schimbati s-a infometat prea mult cu ura si dispretul vostru si va ajunge un timp.....oh! si ce timp....cand totul va fi alb sau negru, viata sau moarte, lumina sau intuneric, bucurie sau amaraciune, iubire sau ura. Atunci poate voi avea un rost. Atunci poate, voi gasi calea."
E trist acel moment cand trebuie sa alegi langa cine sa stai si de langa cine sa pleci.
O seara frumoasa! Numai bine!

Avatar Maia
Maia a scris: Marti, 22 ianuarie 2013, ora 20:49

Buna
"Ma gandeam la mine, la cine sunt eu, cum m-as caracteriza, e ciudat parca traiesc in mine mai multe fiinte, una buna si una rea, una puternica una slaba, una fericita una trista. Uneori sunt buna, alteori sunt rea, atat cat vreau eu de rea, atat cat vreau eu de buna,nu stiu care dintre ele imi place mai mult,un lucru e cert, fata puternica ma fascineaza, o apreciez si pe cea rea, rolul negativ este cel mai greu de jucat, am zis jucat? da, jucat, parca sunt pe o scena, scena vietii ,in care rolul imi este dat, scenariul imi este scris, dar ma incapatanez sa scriu eu textul sau nu am fost niciodata multumita, am vrut sa adaug sau sa elimin"...
O seara frumoasa! Numai bine!

Avatar Maia
Maia a scris: Luni, 21 ianuarie 2013, ora 19:20

Buna
De ce nu ne dam seama oare de puterea cuvintelor noastre? Sau ne dam seama doar de puterea lor distructiva si le folosim ca pe o arma letala. Dar cati dintre noi sunt constienti oare de puterea miraculoasa a cuvintelor frumoase, a acelor cuvinte care ne pot inălta, ne pot da sentimentul că suntem stapanii lumii?
Avem atata nevoie de cuvinte frumoase, de cuvinte calde, de cuvinte care să ne edifice sufletul si mintea, sa ne purifice si sa ne mantuiasca de tot raul din lume. Inima mea nu cere chirie, asa ca vino cand vrei tu si stai oricat iti place tie..
O seara frumoasa! Numai bine!

Avatar Maia
Maia a scris: Duminica, 20 ianuarie 2013, ora 14:25

Nineta
"Mereu mi te-am imaginat impertinent; in sensul bun al cuvantului, jucaus; dar totusi serios, o privire dura, insa cu o inima mare, un zambet sexy si plin de propriu-ti farmec, dar totusi prostut. Mi te-am imaginat perfect si asta imi e un defect execrabil. Am crezut ca vei fi poate chiar alesu-mi inimii mele si vei fi al meu pentru restul vietii, insa soarta mi-a distrus iluziile ieftine si m-a lasat goala, pentru ca ele erau tot ce-mi mai ramasera.. Sunt un nimic cu o dorinta arzatoare ce se stinge pe zi ce trece... mi-as dori ca tu, cel ce mi te-am imaginat sa ma salvezi din acest vesnic infern."
O zi perfecta de duminica! Numai bine!

Avatar Maia
Maia a scris: Duminica, 20 ianuarie 2013, ora 00:42

Buna, Nineta
Mintea mea zboara pe undeva, prin taina noptilor de iarna. Din cer cad cioburi de stele, iar orizontul e asa de linistit. Am asteptat cu nerabdare sa pot dansa la unison cu fulgii de nea, iar acum Decembrie mi-a împlinit dorinta. Statea uitata în coltul camerei. Spatele îi era dezgolit, mâinile suprapuse, parul ravasit si zâmbetul inconstient. Tresarea la fiecare bataie lina a picaturilor de ploaie în geamuri. Le auzea cazând pe chipurile trecatorilor, în timp ce gândurile ei curgeau siroaie. Îl astepta ca-n fiecare seara.
Daca te-as îmbratisa, m-ai tine strâns la pieptul tau pentru totdeauna?
Daca te-as saruta, ai opri timpul în loc ?
Daca ti-as cere sa ma iei de mâna, ai face-o fara sa eziti?
Daca as avea nevoie de un umar, m-ai lasa sa plâng pe al tau?
Daca as simti nevoia sa vorbesc cu cineva, chiar m-ai asculta?
Daca as vrea sa tip, ai tipa cu mine?
Daca as fi nevoita sa plec, ai veni cu mine?
Daca as cadea, m-ai prinde în bratele tale sau m-ai lasa sa cad?
O duminica placuta alaturi de cei dragi!

Avatar Maia
Maia a scris: Sambata, 19 ianuarie 2013, ora 05:18

Buna, Nineta
Sa ninga sa ninga sa ni se raceasca pielea si sufletele ca mai apoi sa vina cineva sa le incalzeasca. Ca un pretext sa ne apropiem mai mult. Povestea de iarna se construieste frumos cu amintiri din poeziile lui Fanus Neagu si George Cosbuc, cu miros de vin fiert si de turte coapte pe plita, cu acea caldura a sobei din coltul camerei langa care pierdeam ore visand la cum va avea sa fie..Povestea de iarna trebuie sa fie frumoasa.
Un weekend frumos! Numai bine!

Avatar Maia
Maia a scris: Vineri, 18 ianuarie 2013, ora 01:24

Buna
Toata lumea pleaca. Toti isi gasesc un rost, o cale, isi implinesc un vis, urmeaza o stea...eu raman in urma. Eu stau pe loc.
Eu vad toate usile cum se inchid în fata mea, eu vad fericirile altora, eu alin supararile multora, eu ii ascult, eu ii indrum...
Eu surad frumos, glumesc si par fericita doar pentru a-i face pe ei fericiti...Eu ii iubesc, ii invidiez si uneori ii resping doar pentru a nu avea contact la tristetea mea. Si am ajuns doar eu cu mine.
Noapte buna!

Avatar Maia
Maia a scris: Miercuri, 16 ianuarie 2013, ora 23:07

Buna seara
Nu am reusit niciodata sa-mi dau seama daca dezamagirile pe care le-am avut de-a lungul timpului m-au coborat sau m-au urcat.. m-au facut mai puternica sau m-au doborat.. m-au schimbat sau mi-au intarit personalitatea.. m-au afectat profund sau le-am tratat cu indiferenta..
Dar stiu sigur ca:
nu mi-au rapit stralucirea.. nu mi-au smuls lacrimi.. nu au lasat amprente.. nu mi-au ucis visele si nici sperantele.. nu mi-au modificat zambetul.. Uneori mi-as dori sa-mi pot scoate inima din piept si sa-i pun intrebari.. sa o cert si sa-mi raspunda
Noapte buna!

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Miercuri, 16 ianuarie 2013, ora 11:57

O ZI FRUMOASĂ , DE VIS SĂ AI , SĂRUT MÂINILE

Cu fiecare zi ce o vei primi în dar în acest an, fie ca tu să preţuieşti mai mult acest miracol care eşti şi viaţa pe care o trăieşti.
Şi nu uita niciun moment că valoare fiecarei zile este dată de cât de tare luminează flacăra iubirii din tine.

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Sambata, 12 ianuarie 2013, ora 13:44

UN WEEKEND PE PLACUL SUFLETULUI TĂU SĂ AI , SĂRUT MÂINILE

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Marti, 1 ianuarie 2013, ora 15:07

LA MULTI ANI ! UN AN NOU FERICIT ŞI MULTĂ SĂNĂTATE

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Vineri, 28 decembrie 2012, ora 15:27

Trăieşte un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare. Ascultă-ţi vocea sufletului, alungă frigul din el, fi deasupra liniştei creată de dansul fulgilor de nea. Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou este o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere .Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă. Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită . La mulţi ani !

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Sambata, 22 decembrie 2012, ora 21:38

Acum, după Sfânta poruncă a datinii străbune, îţi încredinţez gândurile mele frumoase de calde urări de fericire, sănătate, belşug şi împliniri. Un Crăciun frumos alături de cei dragi ţie îţi doresc să ai. Înconjoară-te de familie şi prieteni, bucură-te de glasurile colindătorilor şi de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Crăciunului te va însoţi tot anul şi dragostea pe care o dăruieşti celorlalţi ţi se va întoarce înzecit. Crăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost până acum. Sărbători Fericite! La Mulţi Ani !

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Sambata, 20 octombrie 2012, ora 10:25

UN WEEKEND DE BASM ÎŢI DORESC SĂ AI

Horoscop 2023

Filmul zilei şi Poza zilei

Curs Valutar

1 Euro4.9575 ron
1 Dolar american4.6194 ron
Gramul de Aur290.089 ron

Sondaj de opinie

Votează secţiunea pe care doreşti să o terminăm mai repede!

Reclame / Publicitate

Meme.ro Portal pe Facebook

Site-uri recomandate