Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)

https://www.meme.ro/fata/33624

Sex, Vârstă: Fata, 34 ani

Locaţie: Barlad

Stare relaţie: Singur(ă)

În căutare de: Să comunic cu lumea

Corp, Înălţime: Slab, 1.60 m

Culoare Păr, Ochii: Brunet, Căprui

Fumător: Nu

Consum alcool: Nu

Membru din: 4 octombrie 2007

Meme Rank

1037 puncte (67+ / 1-) Rank: 15,250

Statusul meu

Vizualizări profil: 9.062Offline (din 29.03.2013, 19:37)

Votează-mă

1.037

Avatarul de stare

Despre mine

sunt o persoana romantica si sensibila

Ce caut eu pe Meme

prieteni

Interese

necompletat

Ocupaţie

student

Comentarii

"Oamenii nu se întâlnesc întâmplător "...Viața ne aduce în cale fel și fel de oameni, de multe ori cei mai neașteptați, prin cele mai neașteptate moduri.
Întâlnim oameni pentru care-i suntem recunoscători vieții că ni i-a dăruit, dar și oameni pentru care blamăm soarta, considerând că dacă nu i-am fi întâlnit, viața noastră nu ar fi fost umbrită de fericire.
Întâlnim oameni pe care-i învinovățim pentru eșecurile și deziluziile noastre, dar și oameni cărora le purtăm recunoștință pentru tot ceea ce au adus bun și frumos în existența noastră.
Sunt oameni care intră în viața noastră pentru a ne ajuta să devenim persoanele care trebuie să fim, fiindcă unii dintre ei ne ajută să ne formăm personalitatea. Alții ajută la educația noastră, fiind acei oameni de la care avem de învățat și care sunt demni de urmat prin exemplul bun oferit. Dar trebuie ca în viață să întâlnim și oameni de la care să nu învățam nimic bun, care prin felul lor de a fi ne fac să vedem partea urâtă a sufletelor lor și să nu ne dorim să fim la fel ca ei.
Întâlnim oameni care ne ajută să fim pozitivi, care ne motivează și care ne ambiționează, dar și oameni care ne descurajează, care ne pun piedici și care se străduiesc să ne țină în loc.
Întâlnim oameni de care ajungem să depindem sufletește, dar pe care îi pierdem într-o zi, ceea ce ne face să căutăm disperați alți oameni cu care să-i înlocuim.
Întâlnim oameni care ne fac promisiuni și care ne fac să visăm, dar care nu ne oferă nimic și care doar ne fac să așteptăm zadarnic irosindu-ne timpul, sentimentele și visele, iar într-o zi ne abandonează lăsând în urma lor tristețe, durere și dezamăgire.
Întâlnim oameni care trăiesc pentru noi și care ne fac foarte fericiți, oferindu-ne toată dragostea lor, dar și oameni care trăiesc doar pentru ei și care nu fac altceva decât să ne folosească în scopurile lor, pentru a ajunge acolo unde își doresc.
Întâlnim oameni care ne redau încrederea, amintindu-ne că în spatele măștilor cu care ne-a împovărat răutatea lumii, se ascund niște ființe minunate, dar și oameni care ne fură naivitatea cu care credeam în frumusețea lumii și care ne obligă să apelăm la măști de protecție. Întâlnim oameni care ne oferă amintiri minunate la care apelăm atunci când nu mai avem nimic, dar și oameni a căror amintire doar deschide răni încă sângerânde ale sufletului.
Întâlnim oameni care ne mint, care ne rănesc, oameni răi și egoiști, dar și oameni care vindecă rănile noastre din trecut și care ne redau încrederea în noi, în frumos și în iubire.
Întâlnim oameni care ne fac să plângem până la epuizare, dar și oameni cu care râdem în hohote.
Întâlnim fel și fel de oameni... Oameni pe care-i iubim, oameni pe care-i urâm, oameni pe care-i uităm şi oameni care ne vor locui sufletele toată viața.
Dar pe niciunul dintre aceşti oameni nu îl întâlnim întâmplător..."

Adaugă comentariu

Doar utilizatorii autentificaţi pot adăuga comentarii. Accesează contul tău sau înregistrează-te!

Comentarii la profil - grecu diana

Avatar BUTNARU ANTONIU
BUTNARU ANTONIU a scris: Sambata, 18 mai 2013, ora 19:12

ESTI pregatit / a - de pictorial ??? [ DACA TE FACI CUNOSCUT / A = EXISTI !!! ] Pune pe cineva sa iti faca 30 de foto [ format – jpg ] din care selectam impreuna [FOTOURILE ok] si 2 videoclip-uri prezentare de 2 - 5 minute, format – avi si te facem cunoscut /a pe net !!! Ai ocazia sa-ti faci o carte de vizita dynamic digitala pe 1, 2, 3. ani cu numele tau./ Info, contact : 0729.050.797- antoniu, Vezi model carte de vizita cu romanca / copy/paste [ GABRIELA MAXIN - MISS DIASPORA SPANIA | nihil sine ] SAU LINK-UL http://www.nihilsinedeo.ro/?p=4732 materialele digitale se trimit pe mess: [email protected] + text de prezentare. 50 de cuvinte / scrie doar: - pe google, adresa : / GABRIELA MAXIN - MISS DIASPORA SPANIA | nihil sine / si o gasesti postata de new mediatv –! * ASA POTI AVEA SI TU UN PICTORIAL PE NET !!! contacteaza-ma pret negociabil !!!

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Vineri, 1 martie 2013, ora 09:49

O ZI SUPERBĂ ÎŢI DORESC SĂ AI AZI DE MĂRŢIŞOR

Îti doresc ca tu să te poţi bucura de sosirea Primăverii
să-ţi fie calea pavată cu petale de flori şi drumul mărginit de dragoste ,
să-ţi fie sufletul inundat de iubire şi din ochii să-ţi răsară fericirea ,
să porţi în inimă al dragostei fior în loc de mărţişor şi nici când să nu
ştii ce-i supărarea şi nefericirea , iar viaţa ta să fie veşnic cântec de amor .
Umil mă plec şi te salut şi-ţi dau drept mărţişor al meu gând bun şi frumos
de prietenie şi cel mai mare şi minunat buchet de ghiocei virtuali din lume şi un sincer

LA MULŢI ANI !

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Vineri, 22 februarie 2013, ora 11:05

UN WEEKEND DE BASM SĂ AI

Suntem atât de mici şi totuşi atât de minunaţi în acest univers. Ne dăm atâta importanţă şi căutăm mereu ceva care să ne ducă mai sus, uitând să ne întrebăm ce căutăm de fapt? Am ajuns să ne înstrăinăm unii de alţii, crezând că suntem separaţi, că e inutil să ne pese de celălalt sau că celălalat nu are cum să fie afectat de acţiunile noastre. Ne-am construit ziduri în jurul fiinţei noastre şi nu lăsăm să se apropie decât pe cine consideră mintea noastră că merită. Nu deschidem fereastra acestei cetăţi şi nici măcar nu ne gândim oare cum ar fi… cum ar fi dacă am evada din propriul ego pe care l-am construit şi întărit cu atâta perseverenţă în timp?
Cum ar fi dacă ne-am hotărî să renunţăm la tot ce am crezut că reprezintă propriul adevăr? Cum ar fi dacă ne-am da drumul şi am răspunde cu iubire la prostie sau ignoranţă? Cum ar fi dacă în loc să aşteptăm să primim de la ceilalţi am fi noi cei care dăruim? Cum ar fi dacă nu am mai avea aşteptări ca celălalt să se comporte într-un anumit fel? Şi cum ar fi dacă ne-am privi mai des în ochi, dacă ne-am îngădui să ne simţim unul pe celălalt?
A venit vremea să apelăm la un limbaj universal şi anume limbajul iubirii. Uită-te în jur cu inima şi observă că zâmbetul, îmbrăţişarea nu ţin cont de rasă sau de alte criterii, aşa cum ploaia nu ţine cont de ceea ce atinge în căderea ei. Când zâmbeşti nu mai contează nici trecutul nici viitorul, nici ce a fost şi nici ce ar putea să fie.
Când îmbrăţişezi, două inimi se ating la nivelul cel mai profund. Nu mai e nevoie de cuvinte. Când vorbeşti limbajul iubirii îţi dai seama cât de preţios este acest dar numit Viaţă şi cât de norocos eşti că îl trăieşti aici şi acum.
Aminteşte-ţi cine eşti, dă la o parte perdeaua de frică şi ieşi din zidurile reci şi întunecoase pe care ţi le-ai construit în jurul a ceea ce eşti tu cu adevărat. Numai prin limbajul iubirii vom reuşi să construim ceva cu adevărat valoros, pentru că adevărata valoare e dată întotdeauna din iubire. Ce poate fi mai valoros decât viaţa? Din ego sau ură nu se naşte nicio formă de viaţă şi nici valoare. În limbajul iubirii colaborezi cu ceilalţi, nu concurezi. În limbajul iubirii laşi lucrurile să curgă, nu le forţezi să se întâmple. În limbajul iubirii te deschizi şi îţi asumi riscuri, nu te ascunzi în cochilia interioară. În acest limbaj nu arăţi cu degetul spre celălalt pentru că ştii că celelalte patru sunt îndreptate înspre tine. În limbajul iubirii arătăm mai mult prin fapte şi vorbim mai puţin, doar atunci când avem ceva de spus şi nu doar ca să spunem ceva. Doar folosind acest limbaj înţelegem cine suntem şi ce avem de făcut pe această planetă pe care o vizităm încă o perioadă, câţiva ani, luni sau poate zile. Trăieşte fiecare bătaie a inimii tale, pentru că nu ştii niciodată când va fi ultima. Trăieşte-o la unison cu celelalte inimi, altfel ce farmec ar avea viaţa?Căci inima nu cunoaşte decât o singură formă de comunicare- limbajul iubirii. Tu cât de bine mai cunoşti acest limbaj al iubirii, cât de mult experienţele vieţii tale te-au făcut să-l uiţi?

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Miercuri, 20 februarie 2013, ora 10:03

TU EŞTI RĂSPUNSUL IUBIRII

Singur este trupul meu astă seară,
Unde eşti tu îngeraşul meu frumos?
Căci dorul de tine rău mă doboară,
Când noaptea se aşterne din cosmos.

În fiece noapte a vieţi-mi pustii,
Tu eşti infinitul sufletului meu
Şi te doresc,tu eşti regina vieţii,
Închid ochii si-l rog pe Dumnezeu

Căci într-o zi să fim uniţi pe veci,
Este greu,dar te mai aştept o viaţă.
Tu eşti certitudinea viitorului deci,
Eşti aproape ,mă săruţi ca niciodată.

Uşor,uşor aluneci către pieptul meu,
Când te ating,oh! simt un fior plăcut.
Întins lângă tine mă simt ca un zeu,
Închid ochii şi simt universul tăcut.

Furtuna din mine nu se mai potoleşte,
Inima mea este în căutarea dragostei.
Buzele mele încep să tremure fireşte,
Aud bataile inimii ca nişte clopoţei.

Plăcut sărutul tău de foc le-a atins,
Te strâng în braţe,simt a ta dorinţă.
Ele se lipesc se sărută, dor nestins,
Nu vreau ca să mai ştim de suferinţă.

Simţim amandoi iubire, este vis frumos,
Asta înseamnă ca să iubeşti înflăcărat.
Ne este foame de noi, este preafrumos,
Tu eşti tot ce mi-am dorit cu adevărat.

Visez clipa când sunt alături de tine,
Ne dezvelim sufletele dornice de iubire
Şi freamat de dorinţă,nu mă pot abţine,
Te ţin în inima mea mereu cu sfinţire .

Dacă ai şti cât de greu fără tine este,
vreau să-ţi spun decât atat ,te iubesc.
Nici marea zbuciumată azi nu mă opreşte,
Eşti singurul motiv pentru care trăiesc.

Greu mai trec peste zilele când nu eşti,
Viaţa mea este precum o boabă de nisip.
Ce curge în clepsidra cea fără de veşti,
Tu-mi eşti răspunsul iubirii şi-al ei chip.

Nicicând nu e tarziu să iubeşti cu adevărat
Şi ştii că cineva iubire pe veci ţi-a jurat.

Kosta korsaru-good man

O ZI SUPERBĂ ÎŢI DORESC SĂ AI

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Joi, 23 august 2012, ora 18:56

Azi special pentru tine soarele zâmbeşte
Iar asta, că-i ziua ta îmi aminteşte
Eu îţi doresc un cer albastru fără nori
Şi să primeşti de ziua ta,multe, multe flori
Iar în acestă zi de mare sărbătoare
Îţi mai doresc o viaţă plină de soare
De fericire şi de noroc,cu multă sănătate
Doar bucurii, cele rele fie pe veci uitate
Îţi dăruiesc şi eu o mică şi frumoasă floare
Şi te rog primeşte acum a mea sinceră urare
Deşi sunt doar un necunoscut din depărtare
De aici de la minunata şi frumoasa mare

LA MULŢI ANI !


Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Vineri, 13 aprilie 2012, ora 21:00

Sufletul cunoaşte uneori inspiraţii neprevăzute, străfulgerări neaşteptate, al căror cuprins şi a căror profunzime nu le-ar putea exprima nici un volum întreg de cugetări aşa cum lumina a o mie de făclii nu poate reda strălucirea uriaşă şi rapidă a fulgerului
Totul este cu putinţă în sufletul omenesc, el este în orice clipă susceptibil de schimbare, fericirea poate apărea în mijlocul disperării..........UN PAŞTE FERICIT ALĂTURI DE CEI DRAGI ŢIE ÎŢI DORESC DIN SUFLET CA SĂ AI , SĂRUT MÂINILE.

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Luni, 2 aprilie 2012, ora 19:46

TU EŞTI ABSOLUTUL MEU

Te doresc enorm şi pe veci numai al tău voi fi,
Tu m-ai cucerit din prima zi cu marea ta iubire.
Te voi iubi mereu,poate lumea bârfi ce o bârfi,
Căci ştiu, tu eşti singura ce-mi aduce fericire .

Eşti doar a mea, te simt acum mult mai aproape,
Şi-ţi mulţumesc pentru că exişti , eu te iubesc.
De atâta fericire,inima în piept abia-mi încape,
Acum sunt sigur,eşti femeia pe care mi-o doresc.

Şi-ţi simt în suflet iubirea care se destăinuie,
Mi-e tare dor de ziua când iarăşi ne vom revedea.
Să-mi dai iubirea ta şi dragostea să mă-nlănţuie,
Flacăra iubirii pentru tine,întotdeauna va ardea.

Să ne iubim, ca şi cum ar fi o ultimă dimineaţă,
Şi-a doua zi,şti !să o luăm de la capăt iubito.
Te voi ţine închisă în a iubirii mele fortăreaţă,
Eşti adevărata iubire din viaţa mea, neasemuito.

Pe zi ce trece eu te iubesc mai mult şi mai mult,
Te iubesc enorm,te ador, eşti lumina ochilor mei.
Şi de aceea eu numai glasul inimii îl mai ascult,
Eşti unică, cea mai frumoasă femeie dintre femei.

Căci toate astea eu le simt în suflet şi-n inimă,
Te rog, să nu mai pleci iubire niciodată de aici.
Iubirea mea pentru tine creşte mereu , sublimă,
Şi suntem deja în faţa lui Dumnezeu,doi logodnici.

Esti tot ce am visat şi mai frumos viaţa mi-a dat,
Trăiesc senzaţii ce merită trăite nu doar rostite.
Te iubesc,esti absolutul meu, de tine sunt obsedat,
Sufletele noastre sunt pereche, pe veci contopite .

Kosta korsaru_Good man.......02.04.2012

O SĂPTĂMÂNĂ PLINĂ DE FRICIRE ŞI IUBIRE ÎŢI DORESC SĂ AI

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Joi, 29 martie 2012, ora 13:05

MĂ ARDE PLECAREA TA

Simt o adiere de vânt,că mi-a furat azi speranţa,
De când ai plecat, mai aud doar urma paşilor tăi.
Mă arde plecarea ta, în mine se-ascunde-umilinţa
Şi mă doare,abia de îmi mai simt ale inimii bătăi.

Iar în urma ta a rămas,dulcele parfum al trupului,
Cât de dor îmi e ,să simt iar gustul iubirii tale.
Şi aşa vrea ca să fiu cel-care-ştie-limba-timpului,
Poate aş şti de ce trăiesc, doar iubiri paradoxale.

Sigur iubirea pentru tine,niciodata nu va dispărea.
Chiar eşti singura iubire adevărată, din viaţa mea.
Oare cum să trăiesc fără tine ?,se naşte-ntrebarea,
Iubirea te trădează uneori şi nu-i înţeleg cruzimea.

Câtă nevoie am de tine, aş vrea să te ţin în braţe,
Îmi e dor de atingerea mâinilor si de al tău sărut.
Doare lipsa iubirii, sufletu nu are de să se agaţe,
Totul s-a rupt,orice speranţă de iubire a dispărut,

Astăzi,lacrimile îmi inundă ochii îndureraţi de dor,
Ştiu iubirea cere sacrificii,eu deja am făcut unul.
Cel mai mare,acela de a te fi lăsat să pleci puişor,
Îmi accept cu demnitate moartea, să-mi curme chinul.

Iubito!mai lasă-mă doar o noapte să te ţin în braţe,
Ne vom iubi conştienţi că da, va fi o ultimă noapte.
Şi visul se va sfârşi,viaţa îşi va rupe ultimile aţe,
Iar inimile îşi vor spune ale iubirii, ultime şoapte.

Clipele trăite singur, s-au transformat deja în ani,
Nu am pierdut sinceritatea sentimentelor pentru tine.
Mi-e dor cum ne iubeam ca doi nebuni, ca doi vulcani,
Azi îmi e sufletul pustiu şi plin de jale,de suspine.

Kosta korsaru_Good man........29.03.2012UN SFÂRŞIT DE SPTĂMÂNĂ MINUNAT ÎŢI DORESC SĂ AI

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Joi, 22 martie 2012, ora 13:03

O ZI MINUNATĂ SĂ AI

A fost odată ca niciodată, într-o pădure oarecare, o buburuză care a întâlnit un licurici.
Buburuza şi licuriciul s-au îndrăgostit şi au hotărât să rămână împreună pentru totdeauna. Numai că, şi-au dat seama că în pădure erau o mulţime de obstacole, lipsite de importanţa pentru alţii, dar care pe ei i-ar putea despărţi: o crenguţă, o pietricică, o frunză…
şi atunci, buburuza şi licuriciul au hotărât să se ţină tot timpul de mână, pentru ca nimic să nu-i poată despărţi. Se plimbau împreună prin pădure şi erau foarte fericiţi. Dar într-o zi, licuriciul a constatat că buburuza dispăruse.Nu mai ştia dacă el a lăsat-o de mână sau daca ea i-a dat lui drumul mâinii, dar asta nici nu contează în povestea noastră. Contează numai că licuriciul, singur şi trist, a căutat buburuza sub fiecare frunză, sub fiecare crenguţă, dar nu a găsit-o.
Licuriciul era din ce în ce mai trist şi i se părea că pădurea nu mai are niciun gust, niciun sens, niciun farmec…şi cum se plimba licuriciul foarte trist, s-a întâlnit cu o furnică. Licuriciul i-a povestit furnicii ce i se întâmplase, iar furnica i-a spus:
- Licuriciule, poate dacă AI STRĂLUCI tare, tare, buburuza te-ar vedea, oricât de departe ar fi şi s-ar întoarce la tine.
-Ştii că ai dreptate ? a spus licuriciul. Eram aşa de trist, încât AM UITAT SĂ STRĂLUCESC!”
De cele mai multe ori, tristeţea şi panica ne copleşesc în aşa masură încât uităm cât de valoroşi suntem, nu ne mai permitem să ”strălucim”, ca atunci când aveam motive să o facem.Dacă nu mai avem valorizarea exterioară, dacă nu ne este satisfăcută nevoia de a fi utili, ne considerăm lipsiţi de valoare. Uneori, durerile provocate de eşecuri, de nereuşite, ne îmbracă într-o culoare lipsită de strălucire. Ne cufundăm în apatie, în victimizare, refuzând (de cele mai multe ori, fără să ne dăm seama) să mai fim văzuţi de persoanele dragi de lângă noi.

Avatar fara importantza
fara importantza a scris: Luni, 19 martie 2012, ora 16:08

Un tip isi banuia soţia ca il inseala. A aşteptat să plece în acea seară la munca şi a sărit într-un taxi să o urmareasca. Pana la urma a aflat că lucra intr-un bordel. Atunci ii spune taximetristului:
- "Vrei sa faci repede 100 de euro?"Taximetristul:
- "Sigur, ce trebuie să fac?"
-“E simplu, intri inauntru, o scoti afara pe nevasta-mea si o bagi in masina ca sa o duc acasa”. Intra taximetristul si cateva minute mai târziu, o scoate pe curvă de par si o arunca in masina:
-“Ia, tine-o bine”zice
Tipul se uita la ea din cap pana in picioare si-i spune taximetristului:
-“Ce faci domne’, asta nu-i sotia mea!!”
-“Stiu” zice taximetristul “ e sotia mea, ma duc inapoi dupa a ta!”

http://api.ning.com/files/8fzQKpJfaNu0dOdAN*LH6SSTfIeLR-PxR6S5t6uKSHxP5wAX5dV9LqQK8WJtRY1N5gXay11HtOeXcgJ3xgkIR0Sr7YaAzLGv/primvarnalbiviolet.jpg?width=737&height=515

-Iubitul meu este cel mai romantic bărbat din lume!
-Ce te face sa crezi asta ?
-A început să plângă când a văzut inima pe care am inscripţionat-o pe capota noii maşini!

O stewardesã americanã întreabã în avion un pasager de origine arabã:
- Doriþi ceva de bãut, un vin sau coniac, whisky, bere?
- Nu, mulþumesc, în cîteva clipe voi conduce avionul.

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Luni, 27 februarie 2012, ora 19:05

TE VOI IUBI CU "LĂCOMIE"

Dragostea ta îmi dă puterea să trăiesc şi mă animă,
Mi-ai împlinit visul,mi-ai adus în suflet liniştea.
Îţi dăruiesc iubirea mea totală ,curată şi sublimă,
Să rămâi cu mine o veşnicie,păstrează-mi dragostea.

Îţi promit,nimeni altcineva nu se va atinge de tine,
Eşti viaţa mea şi te iubesc, te-am căutat peste tot.
Eşti noaptea senină cu stelele, faci parte din mine,
Vreau să-ţi sărut buzele dulci,fără tine nu mai pot.

Numai eu voi fi acela ce îţi va putea atinge trupul,
Mi-e dor şi nu am cuvinte să îţi spun cât te doresc.
Şi când ne iubim, să văd cum ţi-se luminează chipul,
Mi-e dor în braţele şi în iubirea ta să mă-adâncesc.

Lângă tine iubirea mea se-nalţă ,poate atinge cerul,
Te iubesc enorm şi te iubesc cu întreaga mea fiinţă.
Dragostea ta face să dispară dintre noi doi misterul,
M-ai purtat în eden şi am uitat de vechea suferinţă.

Îmi e dor să văd cum dragostea din ochii tăi răsare,
Să îţi sărut gura şi trupul, tu îmi aparţii doar mie.
Mi-e dor să cădem iar în a iubirii adâncă-abandonare
Am nevoie de dragostea ta şi te voi iubi cu "lăcomie".

Sufletele noastre se caută,se pierd,apoi se regăsesc,
Iubirea ta o simt precum mireasma vântului de toamnă.
Sunt departe de tine,dar oriunde aş fi, eu te iubesc,
Să îmi doresc pe veci a mea să fi,sufletul mă-ndeamnă.

Kosta korsaru_Good man.........27.02.2012O SĂPTĂMÂNĂ SUPERBĂ ÎŢI DORESC SĂ AI

Iar drumul să-ţi fie presărat cu bucurii şi fericire

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Miercuri, 22 februarie 2012, ora 22:01

ŢI-AM PICTAT CHIPUL PE-AL SUFLTULUI MEU ŞEVALET

Tu erai luna care strălucea noaptea numai pentru mine,
Frumoasă ca şi florile de trandafir,ne-a fost iubirea.
Păcat de clipele minunate ce-am trăit, au fost puţine,
O iubire mai mare decât o poate cuprinde nemărginirea.

Te-ai pierdut prin fiinţa mea, tu vis frumos de iubire,
Îţi caut urma paşilor în nisipul din sufletu-mi pustiu.
Mi-e tare dor de iubire ,de-a trupului tău dezlănţuire
De ce oare tot ce este minunat ţine aşa puţin ?nu-ştiu.

Te-am căutat şi-n firele fine de nisip ,nu te-am găsit,
Cât timp va mai trece,te voi mai ţine vreodată în braţe?
Am fugit după un vis hoinar în mintea mea şi-am obosit,
Nicicând nu voi regreta,deşi disperarea stă să mă-nhaţe.

Am doar o singura bucurie, de a-ţi şopti în gând numele,
Te rog iubeşte-mă ,tu ai fost şi vei rămâne iubirea mea.
Fără tine eu mă pierd şi nu mai exist şi apar fantasmele,
Nu-mi lua cerul şi cu stelele , mă cuprinde întunecimea.

Te vreau nu o clipă,un minut,o oră,o zi,te vreau pe veci,
Adorm cu tine în gând şi mă trezesc gândindu-mă la tine.
Aş vrea să fii tu acea, ce pe ultimul drum să mă petreci,
Numai aşa aş putea pleca şi eu împăcat spre cele divine.

Iubirea mea spune-mi,oare cum aş putea ca să uit de noi?
Ai fost odată vis, acum te vreau lângă mine ,"te iubesc".
Nu mă lăsa unde lacrimile se nasc,hai să fim iar amândoi,
Nu-mi pare rău iubito că mi-a fost sortit să te-ntâlnesc.

Ţie ţi-am dăruit,ce n-am dăruit nicicând unei alte femei,
Mi-e dor de acele clipe şi le voi păstra mereu în suflet.
Hai să schimbăm împreună visul în realitate la urma-urmei,
Pe veci ţi-am pictat chipul, pe-al sufletului meu şevalet.

Kosta korsaru_Good man .........22.02.2012

Iubirea este precum mireasma vântului de toamnă
O SEARĂ ROMANTICĂ ÎŢI DORESC SĂ AI

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Marti, 21 februarie 2012, ora 19:11

FĂRĂ TINE AŞ FI PUSTIU

Tu visul meu ,te-am aşteptat , am să aştept mereu,
Sunt ca şi-o frunză pierdută în vâltoarea iubirii tale.
Îmi doresc o viaţă să-ţi simt suflarea în părul meu,
Tu faci parte din mine,demult din timpuri imemoriale.

De când te-am cunoscut , viaţa mea s-a schimbat,
Cu tine viaţa e mai frumoasă ,iar fără tine aş fi pustiu.
Oare de ce n-am ştiut că exişti ? ades m-am întrebat,
Te-am aşteptat o viaţă şi acum eşti a mea , da o ştiu.

Mă gândesc cum va fi , să fim totdeauna împreună.
Vreau să te alint şi nu numai în vise seară de seară,
Te iubesc şi simt că zbor şi cum plutesc de fericire,
Vreau să uităm că am trăit în trecut , o viaţă amară.

Eşti doar a mea,lasă-mă să-ţi sărut buzele şi trupul,
Eşti tu,tu iubirea mea şi vreau să-ţi simt atingerea.
Cu o ultimă picătură de iubire ,să-mi umpli sufletul,
În cuibul braţelor tale , să-ţi simt iar îmbrăţişarea.

Te iubesc şi noaptea, căci te visez întotdeauna ziua,
Aş vrea să-mi zâmbeşti şi să mă atingi, să mă săruţi.
Pe zi ce trece,simt iubito că iubirea se va accentua,
Să fim fericiţi şi să fim împreună,noi suntem născuţi.

Şi vine amurgul şi vine noaptea şi apoi vine durerea,
Căci te-am găsit iubito şi totuşi nu suntem împreună.
Mi-e dor de trupul tău,să simt că mă arde-apropierea,
Te vreau în viaţa mea ,spună lumea ce vrea să supună.

Şi îmbrăţişaţi vom adormi în zori, admirând răsăritul,
Te-am ascuns în adâncul inimii mele pentru totdeauna.
Şi-aş vrea să fiu cu tine ,atunci când mi-o fi sfârşitul,
Sufletul meu te va iubi şi după şi te va striga întruna.

Kosta korsaru_Good man........21.02.2012O săptămână cu multe bucurii şi multe realizări frumoase

Şi nu uita - iubeşte şi lasă-te iubită

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Miercuri, 15 februarie 2012, ora 22:37

DRAGOSTEA NOASTRĂ ETERNĂ POVESTE

Ştiu ,nu aş putea să nu te mai iubesc ,
Tu ai fost,din totdeauna acolo în mine.
Mereu,cu mare drag o să-mi amintesc,
De clipele de vis ,ce le-am trăit cu tine.

Ştiam că ai vii şi n-am iubit pe oricine,
Cu tine am simţit, că pot atinge cerul.
Inima mea,ştii bate numai pentru tine,
Am învăţat iar să iubesc,adio efemerul.

Eu sunt soarele , ce-ţi sărută privirea,
Iar tu,tu sărutul ce mă face să trăiesc.
Inima mea îţi este sclava, e nemurirea,
Iubito ! întreaga viaţa am să te iubesc.

Şi-n liniştea tăcută,în miez de noapte,
În braţele iubirii şi mereu îndrăgostiţi,
Vom împărţii , iubirea-n calde şoapte,
Sigur vom fi iubito şi în vis nedespărţiţi.

Sunt fericit ,căci am fost binecuvântat,
Să mă iubeşti şi să te am în viaţa mea.
Eşti femeie ce toată viaţa am aşteptat,
De te privesc,tu dai ochilor limpezimea.

Vino şi mă-nvălue cu arzătoare sărutări,
Ca mai apoi , să te pierzi în fiinţa mea.
Vreau iubirea ta şi ale tale dezmierdări,
Căzând în abisul iubirii,simt profunzimea.

Sunt un vulcan nestăpânit, gata să erupă,
Ştiu şi simt cum ninge cu dorinţe în noi.
Dragostea noastră,eternă poveste şi după,
Este şi va fi visul , ce l-am dorit amândoi.

Kosta korsaru_Good man............15.02.2012

O SEARĂ CARE SĂ ÎŢI UMPLE SUFLETUL DE FERICIRE ÎŢI DORESC
Dacă ceea ce primeşti îţi poate fi furat, cine are puterea să îţi fure ceea ce dăruieşti?

Fac ceea ce simt pentru că există o libertate pe care nimeni nu mi-o poate îngrădi:
-libertatea interioară.

Avatar fara importantza
fara importantza a scris: Marti, 14 februarie 2012, ora 05:49

Anul acesta Ziua Indragostilor se anuleaza. A fost dovedit matematic:
14-02-12 = 0...

Sotia mea a fost asistenta unui magician multi ani. Cred că a invatat cateva trucuri bune de la el. De exemplu, vin ieri de la munca, intru in dormitor,ma vede si striga:
- "Abracadabra!" Si deodata,ce sa vezi??Prietenul meu,Razvan, a iesit dezbracat din dulap.
Am ras cu lacrimi,saracu’ Razvan,mi-era mila de el, cred ca se intreba ce dracu’ s-a intamplat de a ajuns gol la mine in dulap!!!

O sotie vine acasa seara tarziu, cu o zi mai devreme dupa ce fusese plecata intr-o calatorie de afaceri si deschide incet usa de la dormitor.
De sub patura ea vede iesind patru picioare in loc de doua.
Se intinde dupa bata de baseball si incepe sa loveasca cu sete patura.
Dupa ce termina se duce in bucatarie sa se racoreasca cu un pahar de vin.
Cand intra in bucatarie il vede pe sotul sau citind o revista.
"Buna draga!" spune el ... "Parintii tai au venit in vizita si i-am lasat sa stea in dormitorul nostru. I-ai salutat si tu?"

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Luni, 13 februarie 2012, ora 21:25

MĂ PIERD ÎN AL IUBIRII TALE LABIRINT

Mi-e dor să te aud şoptindu-mi iar şi iar "te iubesc",
Mi-e dor de momentele în care ne juram iubire eternă.
Te caut în fiecare clipă în gândurile mele, te doresc,
Îmi e dor de mângâierea ta şi de privirea ta maternă.

Eu te iubesc,pentru că doar tu mi-alungi singurătatea,
Şi-n vis te iubesc, deja obsesiv şi te iubesc orbeşte.
Te iubesc, eşti totul pentru mine , îmi eşti jumătatea,
Vino ,nu mă lăsa pustiu,dorul de tine mă-nnebuneşte.

Te iubesc când te alinţi şi te ador când îmi vorbeşti,
Te iubesc ca pe o poezie fără început şi fără sfârşit.
Mi-e dor să ne iubim, să simt iubito cum te dăruieşti,
Mi-e dor de glasul tău,ce de plăcere răspunde-năbuşit.

Te mai iubesc şi numai pentru simplul fapt că exişti,
Căci nopţile,ah ! nopţile sunt minunate alături de tine.
Dar acum eşti departe, oare ne-am născut ghinionişti?
Te iubesc,am simt-o din prima clipă,cu tine mi-e bine.

Ne-am prins speranţa între suflete şi-n visele din noi,
Mi-e aşa dor să culeg iar fericirea de pe buzele tale.
Să fi amândoi,nu pierd speranţa,până-n clipa de apoi.
Vom trăi doar zile cu-nbrăţişări şi sărutări pasionale.

Şi-aş sta să te privesc cu orele,ţi-aş mângâi faţa usor,
Închid ochii şi îţi simt pielea fină , te mângâi ,te-alint.
Eşti tare frumoasă,nu mă satur să sărut al tău căpşor,
Te iubesc ca un nebun,mă pierd în al iubirii tale labirint.

De-aş putea, ţi-aş oferi toată dragostea mea deodată,
Îţi mulţumesc pentru minunea clipelor trăite lângă tine.
Fără tine mi-e aşa de greu,nu mă pot regăsi niciodată.
O ştiu şi-o simt , noi pe veci unul altuia vom aparţine.

Kosta korsaru.........13.02.2012
O SĂPTĂMÂNĂ AŞA CUM ÎŢI DOREŞTI TU,ÎŢI DORESC ŞI EU SĂ AI

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Miercuri, 8 februarie 2012, ora 22:04

TU MĂ FACI SĂ PLUTESC ÎN PARADIS

Oriunde mă va duce destinul,ori eu voi fi ,vei fi şi tu,
Pe tine te-am ales, tu eşti a vieţii mele unică ispită.
Şi ţi-am dăruit iubirea mea curată şi inima şi sufletu,
Sunt un vulcan nestăpânit, ce aşteapă dorinţa-mplinită.

Nu m-aş sătura niciodată ca să-ţi sărut fiecare por.
Cuvinte dulci să îţi şoptesc şi să-mi adormi la piept.
Să nu întârzii, mi-e inima flămândă de tine şi de dor,
Eşti a mea speranţă,eşti visul meu, iubito! te-aştept.

Vino ! vom împărţii zilele şi nopţile,patul şi iubirile,
Numai trupul tău poate să-mi alunge singurătatea.
Tu steaua iubirii, în fiece noapte îmi şti aşteptările,
Şi-mi oferi trupul şi mirosul pielii tale şi puritatea.

Te iubesc,împlinirea iubirii totale , cu tine o trăiesc,
Te doresc cu patimă, nu să mă hrănesc cu amintiri.
Al tău pe veci voi fi, lângă tine vreau să îmbătrânesc.
Istoviţi să adormim,între cearceafuri moi de trandafiri.

Am nevoie de trăiri, de dragoste,să mă ducă la extaz,
Să trăiesc, să vibrez şi mai presus de orice să iubesc.
Îţi simt mâinile,adiere de vânt ce mă mângaie pe obraz,
Tu mă faci să plutesc în paradis,eşti tot ce îmi doresc.

Şti?iubesc toate clipele ce le-am trăit alături de tine,
Atingerea ta îmi dă fiori, prezenţa ta mă face fericit.
Deschid cartea amintirilor ,atunci tu eşti lângă mine,
Iubirea ta mă face să uit că am fost cândva nefericit.

Hai vino iubito ,dă-mi mâna,a venit ziua şi drumu-i lung,
Să ne-avântăm în viaţă fără de frică, ţinându-ne de mână.
Ce-a fost mai rău în viaţa noastră,de azi vreau să alung,
Nu ne vom despărţii nicicâd , poate când vom fi ţărână.

Kosta korsaru_Good man.......08.02.2012

O SEARĂ PE PLACUL SUFLETULUI TĂU ÎŢI DORESC SĂ AI
Şi nu uita că doar iubind şi fiind iubită simţi că trăieşti

Avatar cosmin dunare
cosmin dunare a scris: Luni, 6 februarie 2012, ora 11:09

da asai esti f dragutza

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Vineri, 3 februarie 2012, ora 18:20

ÎN BRAŢELE TALE SIMT CĂ TRĂIESC

Şi mă ninge iarăşi Doamne în suflet cu iubire
Să spun,vino la mine! mi-e frică să-ndrăznesc.
Îmi este sufletul şi gândul plin de mulţumire,
Ea este sufletul meu , este tot ce mai iubesc.

Te aştept să ne îmbrăţişăm pe ţărâmul iubirii,
Să trăim O poveste unde iubirea învinge mereu.
Împreună vom găsi o altă definiţie a fericirii.
Trăind minunea iubirii ca zeii,acolo-n empireu.

Dacă nu eşti iubit,e ca şi cum nu ai avea nimic.
Iar dacă nu iubeşti,este ca şi cum nu ai exista.
Când iubeşti şi eşti iubit, te simţi atotputernic,
Te iubesc!mi-e tare dor să aud cuvântu-acesta.

Iubirea ce-ţi port ,nu-o pot exprima prin cuvinte,
Şi-aş vrea să-o simţi,acolo în adâncul sufletului,
Eu simt iubirea ta minunată ,sinceră şi ferbinte,
Ecou al cuvintelor te iubesc şi ecoul răsăritului.

Tu eşti tot ce poate fi mai frumos aici pe pământ,
Mi-e teamă să privesc sau să gândesc mai departe.
Între gânduri există speranţe ce-aşteptă un cuvânt,
Să spui şoptit că vii , să uit de aşteptări deşarte.

Lângă tine am cunoscut ce este o dragoste curată,
Şi-mi este dor de tine,în noapte să te mai iubesc.
Iubeşte-mă, la iubirea ta nu voi renunţa niciodată,
Pentru că doar în braţele tale mai simt că trăiesc.

Că mi-ai intrat în suflet , niciodată nu voi regreta,
Eu toată viaţa am căutat o femeie minunată ca tine.
Trăim o poveste mai frumoasă ca Romeo şi Julieta,
Cât sunt de fericit, azi pe chipul meu o vede orcine.

Kosta korsaru_Good man..........03.02.2012

UN WEEKEND PLIN CU IUBIRE ŞI CĂLDURĂ ÎN SUFLET ÎŢI DORESC SĂ AI


Avatar cosmin dunare
cosmin dunare a scris: Vineri, 3 februarie 2012, ora 16:19

dragutza

Avatar fara importantza
fara importantza a scris: Miercuri, 1 februarie 2012, ora 18:26

pentru zile mai frumoase
http://1.1.1.5/bmi/api.ning.com:80/files/eGv1Qq3zahvq8vWVK6w0s63yDS2bB1K7ALYprI67tNnaLVTpeIrDNEYltZbSjB10YW6EYynkcTPdw5kksSY-bfChFYpxn0bY/06.gif

Apropo de condamnarea lui Bombonel:
Adrian Năstase e ca naționala Germaniei: nu îl poți considera învins până nu îl vezi la dușuri!
In sfârșit o să-i numere cineva ouăle.
Actuala Putere e atât de crudă încât ar fi în stare să-l lase singur pe Adrian Năstase în celulă

http://www.youtube.com/watch?v=Hl3sV2YNWWY&feature=colike

Trei microbi dintr-o femeie discuta:
Primul: "Eu trăiesc în gură, deoarece în fiecare zi o perie curăţă de 2 ori."
Al doilea spune: "Eu locuiesc în ureche, vine un tampon de bumbac în fiecare săptămână, şi curăţă."
Al treilea spune: "Eu locuiesc în vagin şi aproape în fiecare noapte vine unul cu capul chel pricajit, care nu ştie dacă vrea inuntru sau în afară, si la sfirsit imi umple casa de voma!
Primul: pe idiotul ala il cumosc si eu!

Un barbat se prezina la doctor (care din intamplare era o doctorita).
- Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce problema aveti.
- Pai cred ca mai bine v-as arata.
Isi da jos pantalonii si… ce sa vezi? De departe cea mai mica "problema" care a vazut-o doctorita vreodata. Aceasta incepe imediat sa rada de nu mai poate… cu greu reuseste sa se potoleasca:
- Vai, imi cer scuze, nu stiu ce m-a apucat. Promit ca nu se va mai repeta. Acum va rog sa-mi spuneti ce problema aveti?
- E umflata.

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Luni, 30 ianuarie 2012, ora 21:23

Azi special pentru tine soarele zâmbeşte
Iar asta, că-i ziua ta îmi aminteşte
Eu îţi doresc un cer albastru fără nori
Şi să primeşti de ziua ta,multe, multe flori
Iar în acestă zi de mare sărbătoare
Îţi mai doresc o viaţă plină de soare
De fericire şi de noroc,cu multă sănătate
Doar bucurii, cele rele fie pe veci uitate
Îţi dăruiesc şi eu o mică şi frumoasă floare
Şi te rog primeşte acum a mea sinceră urare
Deşi sunt doar un Prieten din depărtare
De aici de la minunata şi frumoasa mare

LA MULŢI ANI !

TU EŞTI REFUGIUL MEU

Astăzi vom sărbătorii iubirea noastră,
O iubire adevărată,sinceră, pasională.
Cea mai curată iubire şi mai măiastră,
Cel mai frumos vis real, fără-ndoială.

Vreau să mai simt buzele tale senzuale,
Să mă sărute şi să îmi mângâie obrazul.
Îmi este dor să simt iarăsi vibraţiile tale,
Să-mi dai iubirea , dragostea şi extazul.

Ştiu că întotdeauna am nevoie de tine,
Eşti floarea ce-nfloreşte în inima mea.
Eşti refugiul meu,îmi este aşa de bine,
Vei fi iubirea mea,cât va exista lumea.

Te vreau în numele iubirii ce ţi-o port,
Şi-aş vrea să te alint în fiece secundă.
Să trăiesc fără tine,este un mare efort,
Te vreau,de gura ta e gura mea flămândă.

Şi-mi este tare dor de ochii tăi frumoşi,
În sufletul meu,eşti singura mea bucurie.
Dacă ne iubim,nu cred că suntem păcătoşi,
Când facem dragoste,în suflet am reverie.

Tu eşti în mine,dar trăiesc din amintiri,
Trăiesc la cumpăna dintre viaţă şi moarte.
Nu mă părăsi,îţi spun printre destăinuiri.
Mi-e frică de speranţe eterne şi deşarte.

Un drum ce parcă nu se termină niciodată,
Mă întreb iubito, cât mai am de aşteptat.
Sigur fără tine nu aş putea trăi vreodată,
Fără tine iubita mea,am sufletul înghetat.

Kosta korsaru_Good man........30.01.2012
Fericirea după care tânjeşti , uneori poate strica pe cea care o ai

O SĂPTĂMÂNĂ FRUMOASĂ ÎŢI DORESC

Avatar fara importantza
fara importantza a scris: Luni, 30 ianuarie 2012, ora 16:36

Un poliţist se întoarce mai devreme ca de obicei de la serviciul de
noapte.
Soţiei nu-i mai rămâne timp să-şi ascundă amantul. Cu o voce
plângătoare se adresează soţului:
-Te rog drăguţule, nu aprinde lumina. Mă doare cumplit capul.
Soţul grijuliu se dezbracă pe întuneric. Când vrea să intre în
pat, soţia îl roagă:
-Te rog scumpule, du-te până la farmacie şi adu-mi nişte
antinevralgice !Omul se îmbracă din nou pe întuneric şi alearga să
aduca ce i s-a cerut.
-De ce mă priveşti aşa ciudat ? îl întreabă el pe farmacist,
observând privirile acestuia. Nu mă mai cunoşti ?
-Cum să nu te cunosc ? Eşti poliţistul John Malvin, dar mă întreb
de ce un poliţist aleargă noaptea prin oraş, în uniformă de
poştaş ......

Avatar fara importantza
fara importantza a scris: Duminica, 29 ianuarie 2012, ora 17:40

Ionel şi Marioara erau amândoi pacienţi într-un spital de boli mintale.
Într-o zi, pe când se plimbau pe lângă piscina spitalului, Ionel a sărit brusc în apă, a înotat până la fund şi a rămas acolo.
Marioara a sărit repede să-l salveze. A înotat şi ea până la fund şi l-a scos pe Ionel din apă.
La auzul acestei fapte eroice, asistentaşefă a ordonat ca Marioara să fie externată din spital, deoarece o consideră acum stabilă mintal.
Asistenta s-a dus la Marioara să-i dea vestea şi i-a spus:
- Marioara, am o veste bună şi una rea. Vestea bună este că vei fi externată. Din moment ce ai fost capabilă să reacţionezi în mod raţional la o criză şi să salvezi viaţa unui alt pacient, am ajuns la concluzia că fapta ta dovedeşte o deplină sănătate mintală. Vestea rea e că Ionel, pacientul pe care
l-ai salvat, s-a spânzurat cu cordonul de la halat în baie. Îmi pare nespus de rău, dar a murit.
La aceasta, Marioara răspunse:
- Nu s-a spânzurat. L-am pus eu acolo să se usuce...

Avatar dan danut
dan danut a scris: Duminica, 29 ianuarie 2012, ora 09:56

.Tacere-n doi

Ce poezie frumoasa esti iubito
te-as invata pe dinafara
dar ma incurc mereu la sani
cuvintele au muguri pe la tara
*
Ti-as invata pe dinafara
si parul si gatul si buricul
si incotro nemaiavand de primavara
as recunoaste c-am descoperit nimicul
*
Ce poezie frumoasa esti iubito
si eu ce norocos am fost
cand tacerea am zdrobit-o
si-am priceput ca toate au un rost
*
Si aia si aceasta si aceea
ce chestie perfecta e femeia ...

Toate gandurile mele bune si o imbratisare prieteneasca sa te insoteasca in aceasta zi
de Duminica binecuvantata!!!plus.

Avatar tatiana vasile
tatiana vasile a scris: Sambata, 28 ianuarie 2012, ora 14:46
Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Vineri, 27 ianuarie 2012, ora 19:39

ÎNVAŢĂ-MĂ SĂ NU MAI PLÂNG DE DOR

Mi-e dor de tine,tu-mi eşti ultima speranţă,
Hai vino lângă mine şi să ne iubim în mare.
Te aştept să vii şi să rămâi în a mea viaţă,
Mi-e dor de dragostea ta şi inima mă doare.

Vreau în ochii tăi să rămân pe veci pierdut,
În pădurea gândurilor unde paşii nu au urme.
Iubire aşa frumoasă doar lângă tine am avut,
Şi te iubesc enorm,este tot ce mai pot spune.

Îmi aduc aminte de prima noastră sărutare,
Pot simţii frumusetea dragostei,e-un paradis.
Căci ne iubim, ştiu nu e o simplă întâmplare,
Fără tine, nu pot să respir nici măcar în vis.

Iubito! ţi-am scluptat chipul în sufletul meu,
Să ştie toată lumea ce însemni pentru mine.
Iar de n-ai fi tu,atunci degeaba aş mai fi eu,
Vino să fiu cele patru anotimpuri pentru tine.

Şi aş mai avea acum, doar o ultimă întrebare,
Dacă acolo unde iubirea poate atinge infinitul,
Oare vei mai fi iar în braţele mele primitoare,
Să privim împreună pe ţărmul mării asfinţitul?

Acum fără tine, totul îmi face viaţa un coşmar,
Învaţă-mă să nu mai plâng de dor, eu te iubesc.
Ai aparut în viaţa mea,când eram un biet hoinar,
Pentru iubirea ta , eu azi sufletul îţi dăruiesc.

Printr-un sărut pecetluindu-nu pe vecie iubirea,
Din spatele ochilor tăi plini de mister, frumoşi.
Doar lângă tine pot simţii neantul şi fericirea,
Întoarce-te iubito şi să uităm să fim orgolioşi.

Kosta_korsaru_Good man.............27.01.2012

UN SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ PLIN DE MAGIA IUBIRII ÎŢI DORESCDacă ceea ce primeşti îţi poate fi furat, cine are puterea să îţi fure ceea ce dăruieşti?

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Joi, 29 decembrie 2011, ora 21:15

TU EŞTI STEAUA MEA NOROCOASĂ

Azi, iar te-am caut printre frânturi de vise,
Şi m-am rănit printre cioburile amintirilor.
Te-am căutat în roua dimineţilor, în abise,
Fără tine , trăiesc doar în lumea amăgirilor.

Te rog să-mi mângâi durerea grea a dorului,
Şi iartă-mi iar tăcerea gândurilor risipite.
Îmi este sete de tine , simt pragul apusului,
Căci de dorul tău plâng , în hohote-năbuşite.

Hai vino iubito , să ne plimbam printre vise.
Să aducem la lumină dorinţele ascunse-n noi.
Vino să-mi dai eternitatea iubirii promise,
Iubirea nu va muri , ea se naşte mereu înnoi.

Îţi iubesc vocea suavă şi plină de dragoste,
În seara vieţii tu-mi eşti steaua norocoasă.
Iar dimineaţa , soarele iubirii mele celeste,
Nu pot trăi fără tine, te aştept la noi acasă.

Am nevoie de tine şi te rog , oferă-mi trupul,
Să-ţi sărut iarăş pătimaş buzele cele fierbinţi.
Rătăcindu-mă în tine, uitând eternitata-timpul,
Prinşi de dragostea nebună ca doi adolescenţi.

Aş vrea, să-şi pot săruta înlăuntru sufletul,
În fiecare seară îmi este teribil dor de tine.
Dorul, setea de tine mă mistuie, simt infinitul,
“Teiubesc”, mi-e frică să nu te pierd în mine.

Tu eşti speranţa, cu tine adorm seara în gând,
Nesfârşite zile, săptămâni ,luni de despărţire.
Învaţă-mă cum să pot trăi fără tine aşteptând,
Aşa plin de dorinţă , a iubirii tale dezlănţuire.

Kosta Korsaru_Good Man.........29.12.2011

ÎŢI DORESC DIN SUFLET SĂ AI UN AN NOU 2012 PLIN DE IUBIRE ŞI FERICIRE ŞI NUMAI BUCURII

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Duminica, 25 decembrie 2011, ora 15:25

În ajun, dacă vine la tine un tip gras, păros, cu barbă şi te bagă într-un sac, nu te speria! Eu i-am scris Moşului că te vreau pe tine să mi-te aducă cadou de Crăciun!

ÎŢI DORESC DIN SUFLET SĂ AI SĂRBĂRORI FERICITE ALĂTURI DE FAMILIE ŞI CEI DRAGI

Merry Christmas! ------ A happy New Year to you!

Puţină distracţie din când în când este un lucru bun. Eliberează-te din când în când. Asumă-ţi un risc! Răspunde unei provocări! Cântă-ţi cântecul tare, astfel încât toată lumea să-l poată auzi! Dansează ca şi cum nu te-ar vedea nimeni! Ieşi afară! Încalcă câteva reguli! Dacă nu le faci acum, când le vei face? Şi oricum cine a impus acele reguli?

Avatar kosta korsaru-good man
kosta korsaru-good man a scris: Duminica, 18 decembrie 2011, ora 17:10

Este vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea naşterii Mântuitorului cuprinde sufletele şi le înnobilează. Fie ca Magia Sărbătorilor de iarnă, cu zvon de cântece şi clopoţei, să aducă fericire, sănătate şi bunăstare în căminul tău , CRĂCIUN FERICIT! alături de cei dragi ţie .LA MULŢI ANI !

????????¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶?????
???????1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶????
??????¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶???
?????o¶¶¶¶¶¶¶$???????o¶¶¶¶¶¶??
?????¶¶¶¶¶¶?????????????o¶¶¶¶?
????¶¶¶¶¶¶???????????????o¶¶¶?
???¶¶¶¶¶¶c????????????????$¶¶?
???¶¶¶¶¶o?o¶$¶¶¶o?????????1¶¶1
??o¶¶¶¶¶?1o¶¶¶¶¶???1¶¶c¶¶¶o$?1
??¶¶¶¶¶?????7o71???¶¶c¶¶¶?O¶¶o
?$¶¶¶¶¶o???????????¶?????o¶¶¶o
7¶¶¶¶¶1????????????$?????7¶¶¶o
o¶¶¶¶¶7?????????1??¶?????¶¶¶¶o
¶¶¶¶¶¶¶¶??????c¶¶¶¶7????*¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶1???¶¶¶¶¶¶????¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶?????7117????¶¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶O¶¶¶¶????????¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶7?¶¶¶¶¶oo7$¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶7??¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶?????o¶¶¶¶¶¶¶??¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶O???????????????1¶¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶??????????????????¶¶¶¶¶¶¶

Horoscop 2023

Filmul zilei şi Poza zilei

Curs Valutar

1 Euro4.9005 ron
1 Dolar american4.4823 ron
Gramul de Aur275.375 ron

Sondaj de opinie

Votează secţiunea pe care doreşti să o terminăm mai repede!

Reclame / Publicitate

Meme.ro Portal pe Facebook

Site-uri recomandate