Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)

Termeni de utilizare ai Meme.ro Portal

Acceptarea acordului de utilizare

Acest acord se aplica tuturor serviciilor oferite pe www.Meme.ro cat si continutului portalului. Prin crearea unui cont pe Meme.ro, sistemul va genera un profil accesibil pe site, dar care poate fi dezactivat prin folosirea optiunilor corespunzatoare.

Site-urile, serviciile si continutul Meme.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Meme.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Original NET, numita in continuare "Compania", poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor portalului Meme.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord.

Descrierea serviciilor

Sectiunile Meme.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: comunitate sociala, jocuri, colectii video si foto, continut de divertisment, servicii de vanzare-cumparare, content personalizat, forumuri, chat, etc. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara siteului Meme.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile Meme.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative Meme.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru Meme.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar Meme.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul Meme.ro, va obligati sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului si

2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, administratorii Meme.ro au dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului Meme.ro.

Activarea contului de membru

Pentru a folosi la maxim functiile portalului Meme.ro, dupa inregistrare va trebui sa va activati contul prin confirmarea adresei de e-mail introdusa la inregistrare.

Un cont INACTIV (cont de membru care nu a confirmat adresa de e-mail conform instructiunilor din cont):
- nu va putea trimite mesaje private;
- nu va putea activa profilul;
- nu va putea uploada fotografie la avatar;
- nu va putea trimite bombe;
- nu va putea accesa chat-ul;
- nu va putea scrie pe forum;
- nu va putea scrie pe blog;
- nu va putea comenta profilele utilizatorilor;
- nu va putea comenta fotografiile utilizatorilor;
- nu va putea vota fotografiile utilizatorilor;
- nu va putea comenta filmuletele, jocurile, imaginile etc;
- nu va putea trimite sau salva filmulete;
- nu va putea incarca imagini amuzante;
- nu va putea trimite bancuri;
- nu va putea adauga avataruri;
- nu va putea adauga anunturi;
- nu va putea adauga site-uri in directorul web;
- nu va putea trimite retete culinare;
- nu va putea adauga/edita informatii noi la Informatii Regionale;

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii comentariilor, parerilor, materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de Meme.ro.

Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri :
a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare, discriminorii sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica sau fata de orice alt tert;
c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
g) avea conturi multiple in cadrul portalului care se aseamana sau care sunt folosite pe aceeasi tema;
h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
i) posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.);
j) posta, difuza sau transmite orice alt material care contravine, in orice fel, normelor legale in vigoare.

Meme.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Meme.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, Meme.ro nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

Meme.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati firmei Original NET dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica portalului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Original NET poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.

Original NET nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara si in conformitate cu politica de confidentialitate.

Original NET isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Original NET sau de catre un tert implicat.

Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Original NET in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Original NET, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. Original NET poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Meme.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Original NET poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul portalului Meme.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile Meme.ro. Mai mult, Original NET nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Meme.ro.

Utilizarea materialelor

Original NET va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-urile Meme.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestor site-uri, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Original NET. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a Original NET, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC Original NET accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-urile Meme.ro

Original NET nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al Meme.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati Original NET permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener Original NET.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Termenii de utilizare si responsabilitatiile asupra sectiunii TV Online de pe Meme.ro

Portalul Meme.ro nu transmite si nici nu detine nici un stream/sursa prezent in paginile sectiunii "TV Online". Stream-urile publicate/embed-uite pe site-ul www.meme.ro, NU sunt proprietatea Meme.ro, ele fiind adaugate de utilizatorii portalului si pot fi proprietatea unei terte parti. De aceea, portalul Meme.ro nu isi asuma raspunderea in ceea ce priveste veridicitatea, legalitatea si calitatea acestora. De asemenea Portalul Meme.ro nu poate fi facut responsabil pentru veridicitatea, calitatea si continutul reclamelor sau anunturilor publicitare expuse de terte parti pe siteul www.meme.ro.

Accesul la paginile si materialele puse la dispozitie utilizatoriilor in sectiunea "TV Online" este liber si absolut gratuit.

Meme.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra materialelor publicate pe paginile sectiunii "TV Online" si nu poate fi tras la raspundere. Meme.ro nu este proprietarul nici unui post tv prezent pe paginile sectiunii "TV Online", nu are nici o legatura directa cu aceste posturi tv si nu poate fi tras la raspundere de materialele transmise prin intermediul posturilor tv, atata timp cat acesta nu este detinatorul de drept al acestora.

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati anumite materiale de pe Meme.ro, va rugam sa ne contactati.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-urile Meme.ro

Original NET ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-urilor sale.

Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Original NET nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale portalului Meme.ro.

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Original NET de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-rile Meme.ro pot furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Original NET nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma Original NET nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Original NET nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Publicitate si confidentialitate Google Adsense

Utilizam companii de publicitate terte pentru a difuza anunturi cand vizitati site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informatiile (excluzand numele, adresa, adresa e-mail sau numarul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa. Daca doriti informatii suplimentare despre aceste practici si pentru a cunoaste optiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informatii de catre aceste companii, faceti click aici.

Responsabilitatile Original NET

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Meme.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor Meme.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Original NET (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

Original NET nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Original NET nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Original NET nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Original NET a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului Meme.ro;
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor portalului Meme.ro;
d) orice alta problema legata de serviciile portalului.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor portalului Meme.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
b) Original NET nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea portalului Meme.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Original NET se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Original NET in privinta utilizarii portalului Meme.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Original NET si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor portalului Meme.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Original NET sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Original NET sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Original NET vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

  Definitii

  • Termenii "Meme.ro", "siteul", "portalul", "reteaua", "www.Meme.ro", "noi", "compania" reprezinta firma Original NET si serviciile sale oferite prin site-urile care formeaza reteaua de site-uri Original NET.
  • Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza portalul Meme.ro sau site-urile din reteaua Original NET, indiferent de motiv.
  • Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

  Ultima actualizare: 21 mai 2011

Horoscop 2023

Filmul zilei şi Poza zilei

Curs Valutar

1 Euro4.9726 ron
1 Dolar american4.5313 ron
Gramul de Aur296.871 ron

Sondaj de opinie

Votează secţiunea pe care doreşti să o terminăm mai repede!

Reclame / Publicitate

Meme.ro Portal pe Facebook

Site-uri recomandate