Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 26 iunie 2022
stiri
stiri  stiri   /   Diverse 

8 Lucruri interesante despre Vise pe care e posibil sa nu le fi stiut

  (13 voturi)

   8 Lucruri interesante despre Vise pe care e posibil sa nu le fi stiut

Click aici pentru Galeria Foto   Click aici pentru Galeria Foto (1 foto)

De ce visam? De unde vin visele? Și ce semnificație au unele vise? Cu siguranță uneori ți-ai pus aceste întrebări, mai ales atunci când te-ai trezit dintre un coșmar urât.  Un elev să rămân în mintea noastră altele dispare imediat cum ne trezim. Probabil că ți s-a întâmpla măcar o dată să ai un vis frumos și să îți dorești să adormi iar după ce te-ai trezit pentru a continua acel vis. Unele vise sunt extrem de tulburătoare, încât atunci când ne trezim suntem mulțumiți că a fost doar un vis. Încă din cele mai vechi timpuri oamenii încercau să găsească o explicație pentru visele pe care le visau.  De exemplu în Biblie în cartea Geneza, Iosif explică lui Faraon semnificația visului acestuia, chiar și în zilele noastre uneori căutăm o semnificație pentru ceva ce am visat și  nu putem înțelege.  Cele mai bune idei se nasc din vis așa cum și unii artisti și oameni de știință au primit idei prin vis.

Știai aceste lucruri care urmează despre vise?

1. Cu toții visăm. Chiar dacă unii spun că ei nu visează niciodată nimic este dovedit că cu toții visăm noaptea, mai puțin cei cu probleme psihice grave. Cu siguranță ai și tu vise doar că imediat ce te trezești uiți ceea ce ai visat.

2. Visăm doar fețe cunoscute. Mintea noastră nu inventează persoane un vis. Atunci când visăm un anumit 1000 este foarte posibil ca fața acestuia să o fi văzut înainte chiar dacă atunci când la întâlnit eram doar copii sau l-am am observat întrecere între o mulțime de oameni.

3. În timpul  somnului REM ( un studiu normal al somnului caracterizat prin mișcări rapid a ochilor. Aproximativ 20-25% din somnul total al unui adult în jur de 90-120 de minute) în timpul acestei etape a somnului corpul paralizează printr-un mecanisme dirijat de creier pentru a fi împiedicat de mișcările care apar în vis să le facă și corpul nostru.

4. Dacă sforăi nu poți visa, acest este posibil să fie o afirmație falsă deoarece nici și întru- un studiu realizat nu a rezultat asta ci este doar un zvon de pe net.

5. Poți avea de la 4 până la 7 vise între o singură noapte.

6. Animalele visează la fel ca oamenii. Probabil ai observat asta la animalul tău de companie că în timp ce dormea mișca din lăbuțe de parcă am visat ceva.

7. Cea mai frecventă emoție pe care o trăim în vise este anxietatea.

8. Chiar și orbii visează. Cei care au orbit după naștere imagini în visele lor. Cei care nu au văzut niciodată au de asemenea vise bazată pe simțuri, auz, miros și emoții.

Sper că aceste lucruri despre vise să ți se pară interesante. Poate de acum o să privești visele dintru altă perspectivă, dacă nu vise plăcute.

Duminica, 13.10.2019, 19:39 356 accesari
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Stirea Comenteaza Stirea      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare

Cautari asemanatoare:

Stiri din cautari relative:


COMENTARII:

nici un comentariu; fi primul care comenteaza acest eveniment.
Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta stirile. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)