Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
miercuri, 07 iunie 2023
stiri
stiri  stiri   /   Diverse 

Despagubiri accidente rutiere in strainatate

  (0 voturi)

   Despagubiri accidente rutiere in strainatate

Click aici pentru Galeria Foto   Click aici pentru Galeria Foto (1 foto)

Daca tu sau cineva din familia ta a fost victima unui accident rutier produs in strainatate, poate fi destul de dificil sa obtineti despagubiri fara ajutorul unui avocat specializat in despagubiri accidente rutiere.

In acest articol impreuna cu cei de corect-daune.ro analizam care sunt pasii de urmat si cum te 

te poate ajuta un avocat cu expertiza sa obtii despagubiri in urma unui accident rutier produs pe teritoriul altui stat din UE sau Marea Britanie.

Ca victima a unui accident rutier primul pas este sa gasesti un un avocat specializat in acest domeniu.

Este foarte important sa alegi un avocat care are experienta in aceste tipuri de spete, deoarece legislatia si procedurile pot fi diferite de la o tara la alta si este necesar sa cunoasca regulile din tara in care a avut loc accidentul rutier in care ai fost implicat si care nu sa produs din vina ta.

Un avocat cu experienta in acest domeniu va fi capabil sa te ghideze prin tot procesul de obtinere a despagubirilor, incepand cu obtinerea tuturor documentelor necesare, dosarului.

Acestea pot include raportul politiei, certificate medicale, rapoarte de expertiza tehnica a vehiculului sau orice alte documente care sunt relevante pentru acel accident si care te vor ajuta in obtinerea de despagubiri materiale sau morale pentru daunele suferite.

Dupa obtinerea tuturor documentelor necesare, avocatul ales de tine poate incepe procesul de negociere cu compania de asigurari a soferului vinovat de producerea accidentului in care ai fost implicat.

In multe dintre cazuri, companiile de asigurari vor incerca sa plateasca cat mai putin posibil sau sa respinga cererea de despagubire in intregime, motiv pentru care este foarte important sa ai un avocat experimentat care sa poata lupta pentru drepturile tale.

In cazul in care negocierile cu firma de asigurari a soferului responsabil de producerea accidentului nu se finalizeaza cu succes, atunci avocatul tau poate lua toate masurile legale care se impugn pentru a-ti apara drepturile in instanta de judecata din tara unde sa produs accidentul rutier.

Acest proces poate fi lung,costisitor,epuizant, si un avocat cu mare experienta in astfel de cazuri se poata lupta cu usurinta prin sistemul judiciar al tarii respective si tu sa numai fii incarcat cu toate informatiile care nu sunt relevante.

Merita sa mentionam faptul ca, costurile pentru angajarea unui avocat specializat in astfel de cazuri pot varia considerabil si pentru asta iti recomandam sa alegi o firma de avocatura sau consultanta in despagubiri accidente rutiere care lucreaza doar pe baza de Onorariu de succes, adica nu percep nici un fel de costuri ci doar procent din suma primita de la firma de asigurari(procent pe care il veti negocia la inceputul colaborari) la final.

Solicita o consultata Gratuita pentru ati evalua cazul si pentru a decide daca merita sa pornesti un proces de obtinere despagubiri.

Alege specialisti din domeniu care au avut succes in astfel de situatii atat pe teritoriul Romaniei cat si pe teritoriul altor state din Uniunea Europeana, in aceste cazuri experienta si expertiza este un factor determinant in a obtine despagubiri.

Miercuri, 19.04.2023, 23:02 126 accesari
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Stirea Comenteaza Stirea      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare

Cautari asemanatoare:

Stiri din cautari relative:


COMENTARII:

nici un comentariu; fi primul care comenteaza acest eveniment.
Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta stirile. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)