Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Borsuri, supe si ciorbe

Bors - retete culinare

Bors  -  Borsuri, supe si ciorbe

INGREDIENTE:

500 grame tarite de griu
300 grame de malai
un pahar huste sau 20 grame de drojdie
o lamaie
2-3 felii de paine neagra
PREPARARE:

Se prepara intr-un vas de lut smaltuit (daca aveti) de 5-6 litri. In el se pun taritele de griu si
malaiul. Se adauga hustele (tarite si malai ramase de la alt lot de bors) pentru fermentatia
lactica, sau drojdia de bere. Peste aceasta se toarna apa fierbinte sau clocotita pina ce se umple
vasul, care se va pastra la loc cald.Se foloseste la prepararea borsurilor sau ca bautura
racoritoare in cure de slabire. Asigura un aport deosebit in vitaminele B si P.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

30 minute
 

COMENTARII:

profil    Adrian C (luni, 30 iulie 2007)profil rezervato creanga de visin adaugata va da un gust minunat la produsul final


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)