Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Borsuri, supe si ciorbe

Bors de hribi - retete culinare

Bors de hribi  -  Borsuri, supe si ciorbe

INGREDIENTE:

100 gr. hribi uscati
1 litru apa
1/2 l bors
500 gr. varza acra
1 buc. ceapa
2 linguri faina
2 linguri ulei
sare
verdeata
PREPARARE:

Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie
marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind
sint gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

1 ora si 15 minute
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)