Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Borsuri, supe si ciorbe

Ciorba ardeleneasca - retete culinare

Ciorba ardeleneasca  -  Borsuri, supe si ciorbe

INGREDIENTE:

1 kg tacamuri de pui
2 morcovi
1 telina
2 cepe
un ardei gras
3-4 rosii
5-6 catei de usturoi
o felie subtire de slanina afumata
o legatura patrunjel verde
otet
PREPARARE:

Se pune carnea la fiert. Se ia spuma. Apoi se adauga pe rand morcovul dat pe razatoare, telina
taiata cubulete, ceapa si ardeiul gras taiate marunt. Cand ciorba e aproape fiarta (se incearca
daca zarzavatul e aproape fiert), se adauga rosiile decojite si tocate marunt. Inainte cu 10 min.
de a opri focul se toaca marunt impreuna, slanina, patrunjelul si usturoiul. Se adauga la ciorba.

La sfarsit ciorba se acreste dupa gust cu otet. Se serveste fierbinte.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

1 ora si 10 minute
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)