Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Borsuri, supe si ciorbe

Supa de rosii cu usturoi - retete culinare

Supa de rosii cu usturoi  -  Borsuri, supe si ciorbe

INGREDIENTE:

1 kg si jumatate de rosii
o ceapa
un morcov
un patrunjel
3 catei de usturoi
o lingura de unt sau de ulei
200 g orez
o lingurita de zahar
sare
2 l zeama de carne.
PREPARARE:

Se ingalbeneste in putin unt o ceapa taiata marunt. Se spala rosii bine coapte, se rup in bucati
si se pun impreuna cu ceapa intr-o oala acoperita la foc mic.

Cind s-au muiat, se adauga un morcov mic si o bucata de patrunjel, orezul ales si spalat,
zeama de carne, sarea, zaharul si usturoiul.

Se lasa sa fiarba acoperit trei sferturi de ora, pina ce orezul se face ca o crema. Se trece totul
prin sita si se lasa sa mai dea citeva clocote, amestecind ca sa nu se prinda de fund.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)