Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Borsuri, supe si ciorbe

Supa taraneasca - retete culinare

Supa taraneasca  -  Borsuri, supe si ciorbe

INGREDIENTE:

2-3 buc. morcov
2 buc. ceapa
o radacina patrunjel
1/4 buc. varza
2 fire praz
piper
sare
100 gr. slanina afumata
50-60 gr. grasime
200 gr. fasole uscata
PREPARARE:

Fasolea se alege, se spala si se fierbe cu o ceapa, apoi se trece prin sita. Zarzavatul se curata,
se spala se taie bucatele mici si se aseaza intr-o oala la fiert.

Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga pireul de fasole si slanina taiata in bucatele si
usor prajita in grasime. Se lasa sa fiarba mai departe supa, la foc potrivit, inca 25-30 min.
Cind este gata, se potriveste de sare si piper.

Se serveste cu verdeata pe deasupra.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

3 ore
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)