Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Retete mancaruri cu carne

Antricot de vitel in staniol - retete culinare

Antricot de vitel in staniol  -  Retete mancaruri cu carne

INGREDIENTE:

Pentru 4 persoane:4 antricoate de vitel cu os
ulei
sare
piper
condimente pentru friptura de vitel
folie de aluminiu
PREPARARE:

Se spala antricoatele. Se ung cu ulei, se dau cu sare si piper si condimente dupa gust. Se
impatureste fiecare antricot in folie de aluminiu si se pune in tava de la cuptor care in prealabil
s-a incins. Se lasa la cuptor in jur de 20 de minute.Cand sunt gata se scot din folie si se pun pe
farfurie cu tot cu sosul lasat de carne. Este mult mai gustos decat friptura la gratar.Se serveste
cu cartofi prajiti si sos remoulade.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

30 minute
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)