Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Retete mancaruri cu carne

Carnati preparati in casa - retete culinare

Carnati preparati in casa  -  Retete mancaruri cu carne

INGREDIENTE:

carne de porc de la gat
pulpele din fata
alte bucati
sare
piper
coriandru
enibahar
usturoi
supa de carne
mate de porc
PREPARARE:

Se da carnea prin masina, se pune intr-un vas mare sau intr-un lighneas. Se adauga sare, piper,
coriandru pisat, enibahar si zeama strecurata de la un mujdei de usturoi. Aceasta se face astfel:
se ia putina supa de carne, din zeama in care fierbe capul porcului pentru toba sau se face
special, in acest scop, putina supa.

Se piseaza o capatana de usturoi, se pune intr-un vas, impreuna cu supa fierbinte. Aceasta zeama strecurata, se pune putin cate putin in carne, care
se framanta cu mainile ca un aluat.Se servesc proaspeti, fripti in tigaie, sau se pun la fum.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

2 ore
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)