Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Retete mancaruri cu carne

Chisca - retete culinare

Chisca  -  Retete mancaruri cu carne

INGREDIENTE:

Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in comert
carne de porc macra 500 gr.
1 ceasca orez
4 ceape mari
sare
piper
ulei 1 cescuta
un pic de verdeata verde sau uscata(marar / patrunjel)
PREPARARE:

Se taie ceapa marunt se caleste in ulei. Se adauga orezul si se prajeste si el un pic. Se da
deoparte sa se raceasca si se amesteca cu carnea tocata (ca la sarmale) piper, verdeata, sare. Se
spala matul de porc si se umple cu umplutura rezultata,dar pe jumatate ca sa aiba unde sa se
umfle orezul (altfel plesneste la fiert). Se fierbe si inteapa cu furculita la fiert. Se lasa sa se
raceasca in zeama.Se scoate si se prajeste in ulei.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

Se mananca calda sau rece.
TIMP DE PREPARARE:

1 ora
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)