Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Retete mancaruri cu carne

Fasole cu afumaturi - retete culinare

Fasole cu afumaturi  -  Retete mancaruri cu carne

INGREDIENTE:

1 kg. fasole alba (se poate si pestrita)
6 cepe mari
1/2 kg. ulei
carne afumata (dupa preferinta)
o lingurita bulion
una-doua foi de dafin
patrunjel
PREPARARE:

Fasolea se fierbe in trei ape. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa ce fasolea este aproape
fiarta, dar fara a pune mai mult de un pahar de apa. Se mai lasa circa 15 minute, timp in care
se adauga foile de dafin, bulionul si carnea afumata, taiata marunt. Cind apa a scazut, se pune
uleiul si se pune la cuptor amestecindu-se din cind in cind.Daca nu se foloseste carne afumata,
se poate servi cu snitele sau carne prajita, drept garnitura.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

2 ore
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)