Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Retete mancaruri cu carne

Mancarica de pui cu tarhon si rosii - retete culinare

Mancarica de pui cu tarhon si rosii  -  Retete mancaruri cu carne

INGREDIENTE:

1 pui
6-7 rosii
2-3 cepe
1 lingurita de faina
boabe de piper
1 lingurita de tarhon
1 foaie de dafin
1-2 legaturi de patrunjel
sare si ulei
PREPARARE:

Se portioneaza puiul si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a dat intr-un clocot, se scot bucatile
de pui (zeama nu se arunca) si se prajesc in uleiul incins. Dupa ce s-au rumenit, se scot intr-un
castron si se caleste ceapa tocata in acelasi ulei. Cand s-a aurit, se pun si rosiile oparite,
decojite si taiate marunt. Se adauga o cana din zeama in care a fiert puiul, o lingurita de faina,
tarhonul, foaia de dafin, boabele de piper, amestecand mereu pana se leaga. Se introduc
bucatile de carne in sosul format, se mai toarna si 2 cani din zeama de pui si se mai lasa sa dea
in cateva clocote. Cand e gata, se presara patrunjelul taiat fin.Se serveste cu garnitura de
cartofi
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

1 ora
 

COMENTARII:

profil    ------elena------ (miercuri, 01 septembrie 2010)profil rezervatsuper , voi incerca si eu puiul cu tarhon , pofta mare tuturor celor care vor incerca minunatele retete din gastronomia saitului


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)