Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Retete mancaruri cu carne

Pirjoale moldovenesti - retete culinare

Pirjoale moldovenesti  -  Retete mancaruri cu carne

INGREDIENTE:

1 kg. carne macra
o ceapa
1 buc. morcov
1 buc. cartof
o felie de piine
1 ou
1 dl ulei
2 linguri pesmet
sare
piper
verdeata tocata
PREPARARE:

Se alege carnea (de vita, porc sau miel) mai grasuta, se spala, se scurge de apa si se da prin
masina de tocat impreuna cu ceapa tocata si usor calita si piinea stoarsa bine. Cine doreste
poate toca o data cu carnea, morcovul si cartoful, astfel pirjoalele sint mai fragede.

Este de preferat ca tocatura sa fie data prin masina de doua ori. Se amesteca in compozitie oul, se
potriveste de sare, de piper si se pune verdeata. Se ia cu lingura tocatura, se da prin pesmet, se
turteste cu mina, dindu-i-se forma dorita si se prajeste bine, pe ambele parti, in ulei incins.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

1 ora
 

COMENTARII:

profil    amor amor (duminica, 04 mai 2008)profil rezervatmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mi-e foame!!!!!!!!


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)