Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Retete mancaruri cu carne

Pui pe sticla - retete culinare

Pui pe sticla  -  Retete mancaruri cu carne

INGREDIENTE:

un pui intreg de aprox. 1 kg
Delikat
piper
sau alte condimente
1/2 l apa
PREPARARE:

Dupa ce se dezgheata puiul si se spala bine si in interior (aveti grija sa nu mai ramana nimic
inauntru), se condimenteaza cu verdeata, piper si eventual alte condimente. Separat, se umple
o sticla de bere de 0.500 l cu apa rece.

Puiul se introduce pe sticla, apoi se pune intr-o oala (sau tava mica) unde veti pune 1/2 l apa.

Se da la cuptor aproximativ 2 ore (puteti sa lasati puiul mai mult pentru a se rumeni).

Aveti grija cand il puneti in cuptor, sa taiati gatul. Din cand in cand, il mai puteti scoate, iar cu
zeama care s-a adunat in cratita puteti sa luati cu o lingura si sa turnati pe el. Se scoate dupa ce
s-a rumenit.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

Se poate servi cu cartofi piure sau pai si cu muraturi.
TIMP DE PREPARARE:

1 ora
 

COMENTARII:

profil    sasasadfg (luni, 08 iunie 2009)profil rezervatbunnnnn

profil    dimieru luminita (sambata, 28 iulie 2007)profil rezervato sa comentez dupa...


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)