Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 13 iunie 2021
retete culinare

inapoi la Retete mancaruri cu carne

Rulada de cotlet cu pasta de mici - retete culinare

Rulada de cotlet cu pasta de mici  -  Retete mancaruri cu carne

INGREDIENTE:

cotlet desosat
pasta de mici
vin alb sec
usturoi
piper
PREPARARE:

Se taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina
grasime, foarte subtirecel mult 2 mm. Se pune la bait facut din vin alb sec 150 ml, 5-6 catei de
usturoi pisati, piper boabe, cimbru, si se da la rece circa o jumatate de ora. Se scoate de la bait
si se pune pe fata fara gresime pasta de mici facutsa sul cat s-o cuprinda cotletul pe care in
coasem cu grija sa nu piarda suc la fript.

Se pune pe gratar cu jar nu prea iute si se intoarce mereu, cu pas mic mereu in aceiasi
directie,fara ca grasimea sa se arda prea tare. Se frige circa 25-30 minute ca sa fie patrunsa si
pasta.

Se poate face si in folie de aluminiu numai ca de frige 45-50 min la foc mai iute. Cand se
merge la iarba verde operatiunea se face de acasa si fiecare rulou se unge cu ulei si cu
mujdei.Se taie in rondele gorase de circa 1-1,5 cm grosime dupa care se scoate ata.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

30 minute
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)